tirsdag 8. september 2015

Liten stereoforsterker

Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Naim Nait 5Si er en liten , men kraftfull forsterker som gir mye lyd for pengene. Med god rytmisk driv er denne forsterkeren engasjerende og kraftfull, og lydbildet er nyansert og kontrastfullt. Den har få tilkoblingsmuligheter og mange konkurrenter kan tilby like gode eller bedre alternativer. Liten stereoforsterker med volumkontroll.


Liten stereoforsterker

Kobles til høyttaler eller hodetelefoner (4-Ω). Utgangseffekt: 2xW RMS. Driftsspenning: 4-V (DC). Med sitt kompakte og stilige kabinett produsert i aluminium, samt.


Denne svært kompakte digitale stereoforsterkeren passer så og si inn overalt. Dersom du vil ha den på. Foruten å gi bedre lyd på grunn av enklere oppbygning, færre høyttalere som skal drives fra samme strømforsyning og færre komponenter som kan påvirke hverandre negativt, er en stereoforsterker velsignet med et langt enklere brukergrensesnitt. Du må ikke gå inn i noe menysystem, det er ingen kompliserte innstillinger som skal gjøres.


Liten stereoforsterker

En integrert forsterker har forforsterker og etterforsterker plassert i ett kabinett. Stereoforsterker med gode tilkoblingsmuligheter. Watt og sånn Effekt er som hestekrefter. Det er bare et tall om det ikke settes i en sammenheng.


Derfor er det ikke godt å si om man trenger 50. Vi har prøvd en stereoforsterker som koster så vidt over 2kroner om du bestiller den fra Kina, vel å merke uten europeisk strømforsyning og med kinesisk bruksanvisning. Den er så liten at du kan putte den i lomma og kan den kobles trådløst til mobiltelefonen din via Bluetooth.


God lyd kan heve filmopplevelsen flere hakk. Gjør hjemmekinoopplevelsen komplett med en receiver, og nyt lange kvelder i sofaen med film og serier. Vi tilbyr et stort utvalg av separate og integrerte forsterkere i alle prisklasser. Spar opptil års garanti dagers full returrett.


Filtrer listen etter egne kriterier. Yamaha R-N803D stereoforsterker - sølv MusicCast, Nettverk, Streaming, ToP-ART. På jakt etter forsterkere? Bright har et stort utvalg lyd- og lysutstyr til alle scener. Kjøp på nett eller kontakt oss for et tilbud.


En liten forsterker med mic-inngang hvilket gir den et meget stort bruksområde i hjemmet men også innen offentlige miljøer som restauranter. Kan enkelt gjemmes bort da størrelsen er meget kompakt. Effekten på 75W gör det gjør det mulig å drive tak-, vegg- eller stativhøyttalere uten problem. Oslo Hifi Center er Norges ledende leverandør av integrerte forsterkere.


Vi fører en rekke merker for enhver smak. Kom innom vår forretning i Oslo eller se vår. I dag kommer den som oftest fra en liten trådløs høyttaler på et.


Liten stereoforsterker

Kjøp forsterker direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Du kan også koble til via USB, bluetooth , WiFi og AirPlay samt multirom-lyd med. Rega Brio-R en en liten og meget kompakt stereoforsterker , men det hører. Noen som har tips til en liten stereoforsterker med digital inngang? Om det er optisk eller coax digital inn spiller ingen rolle.


Om slikt er mangelvare, kan det også funke med kun anangang - skal brukes på et PC-rom og det er vel trangt på pulten min til recieveren jeg har. Trenger kun en lydinngang forsåvidt. Er på utkikk etter en liten kompakt stereoforsterker med blåtann og sub-utgang.


Vi har det du trenger sammen til å bygge ditt drømmeanlegg. Lydplanker, eller soundbars, receivere og hjemmekinopakker gir deg kinoly hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg