onsdag 23. september 2015

Betong blomsterpotte

Finn betong blomsterpotte. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Plassbesparende og kult. Bestill drømmeferien med Agoda. Blomsterpotte av betong.


Betong blomsterpotte

Trenger du et DIY-prosjekt, slik lager du blomsterpotte av betong. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte. Men det er det faktisk ikke.


Det eneste du behøver, er et håndkle, et spann og litt sementblanding. Start med å tilsette vann i sement- eller betongblandingen i et spann. Det er som regel instruksjoner på pakken.


Betong blomsterpotte

Betong er et porøst og pustende materiale, og stort sett umulig å få helt tett. Om krukken står ute, spiller det ikke noen rolle. Innendørs kan du sette møbelskånere under for å slippe fuktige flekker. Velg gjerne planter som skal vannes lite.


Du trenger: Former (det kan være alle typer størrelser og former – du trenger to størrelser til hver krukke), pensel, matolje og betong , gjerne hurtigbetong som altså tørker fortere (som du f eks kjøper på Felleskjøpet eller en byggvarebutikk). Planter og blomster er vakre å se på, men det er viktig å ikke overse potten de blir plantet i. Vårt store utvalg plantepotter gjør at du garantert finner en blomsterkasse i riktig størrelse som passer din stil. Skap en tøff look med FLUGA blomsterpotte med betonglook eller lag en naturlig look med våre flettede blomsterkruver.


En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Sammenlign pris med oss! Ikke kast gamle betong planters som er skitne, begynner å vise slitasje eller hvis du oppdaterer din landskapsarbeid.


I stedet flekken konkrete planters for å gi dem et nytt utseende og nytt liv. Ta en liten mengde vann og drypp det på planter. Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Store og små utendørs blomsterpotter i forskjellige farger og stiler. Vi har store og små blomsterkrukker, og et.


Se hele utvalget utepotter på ikea. Skulle du ønske at du hadde grønne fingre? Da kan du enten fortsette å drømme eller gjøre noe med det.


Plant favorittene dine i krukker eller blomsterkasser, så. BLOMSTERPOTTE - BETONG. Viser til (av produkter) SOFIES VILLA NETSHOP. Anstendig dekorasjon alltid humør en beboere for å være en lykkeligere person.


Betong blomsterpotte

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Enkel og stilren krukke som egner seg ypperlig som blomsterpotte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg