fredag 25. september 2015

Beis jotun

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som.


Dette gjør det enkelt å få et vakkert og jevnt resultat, også i taket.

Velg hvor lyst taket skal være ved å beise enten ett eller to strøk. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Underlagets utgangsfarge og treets sugeevne vil påvirke fargens utseende.


Beis trenger godt inn i treverket og har pigmenter som beskytter mot sola. Faktisk kan du beise i ned mot -grader så lenge underlaget er rent, fast og tørt. Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Beis , Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Søk fargekart utvendig beis.


Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende.


Treff på varer funnet i varer. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man. Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet.


For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Bør du velge beis eller olje? Eller gå til anskaffelse av vedlikeholdsfritt treverk?

Ekspertene gir deg råd. Prøv én eller flere farger før du bestemmer deg. Tidligere beiset treverk vaskes med JOTUN 2-i-Kraftvask og soppfjerner.


Når du bruker beis fremheves treverkets særegenheter og naturlige glø samtidig som den beskytter treverket mot det tøffe, norske klimaet. Og så enkelt som det er. Med TREBITT terrassebeissystem har du ingen unnskyldning for å ikke gjøre jobben. Og med fargene i vårt fargekart kan du få det akkurat slik du selv vil. Tjærebeis er som nevnt beis med noe tjære i. Den brukes på nytt, ubehandlet, eller tidligere tjærebeiset treverk, og krever ingen grunning.


Vanntynnet beis er en variant det finnes enkelte fordommer mot. Kan en vanntynnet beis holde, undrer folk, særlig de av den eldre garde, forteller Andersen. Men i dag er de beste produktene vanntynnet. Ved større arbeider bør penselen rengjøres av og til under bruk for å sikre at den trekker til seg nok beis.


Etterbehandling: Områder spesielt utsatt for slitasje, fukt og hyppig rengjøring må etterbehandles med egnet lakk. Anbefales ikke på underlag som er behandlet med linolje eller linoljeholdig beis da dette kan forårsake blæredannelse ved overbeising. For å unngå skjøteskjolding påføres beisen helt ut i bordets lengderetning.


Jotun Kraftvask eller evt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg