tirsdag 22. september 2015

Fargerikt interiør

Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Tapet er umåtelig populært blant våre kunder, og det er derfor viktig for oss å til enhver tid ha det beste og bredeste utvalget. Her får du en liten smakebit på hva du kan forvente deg av utvalg i våre butikker. Nå er jeg på besøk hos Marit Ilseth og her får dere se kjøkkenet ferdig etter oppussing.


Seks nordmenn har åpnet sine fargerike hjem, og de oppfordrer til mer bruk av farger, kreativitet, gjenbruk, og at man skal tørre å slå seg løs hjemme.

Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Innenfor kategoriene interiør , kjøkken, ba barn og gaver finner du et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting i vår nettbutikk. Det dyreste er en sofa i en deilig farge du blir glad av, men rimeligere måter å tilføre farger og atmosfære på er for eksempel puter.


Velg puter i forskjellige farger som harmonerer med hverandre. Begynn for eksempel med en pute som har et fargerikt mønster, og trekk ut farger på mønsteret til de andre putene. Et fargerikt hjem kan virke skremmende på mange nå, ettersom vi har brukt generelt lite farger de siste årene.


Du trenger imidlertid ikke bruke skarpe farger for å få et mer fargerikt hjem.

Tvert imot, ved å kombinere flere nyanser av samme farge eller flere nyanse like farger sammen oppnår du en fargerik, men god dempet harmoni. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Kjente merkevarer til gode priser. Ingenting er vel mer innbydende enn innslag av farger i interiøret, noe butikkene våres tydelig bærer preg av. På Grønland har vi plukket frem noen fargeglade favoritter, og vi håper dette innlegget kan bidra til å inspirere deg som leser!


Mye tyder på at et trivelig interiør gjør oss mennesker litt lykkeligere. Fargerikt interiør Kjære bloggleser! De fleste av oss ønsker å ha det fint rundt seg, enten vi liker det romantiske eller det mer enkle og stilrene. Noen vil ha det fargerikt , andre går for det nøytrale.


La deg inspirere til å finne stil og stemning i god harmoni og skap interiør det blir lett å. Her er oversikten over de beste nettbutikkene på interiør , med våre nyeste oppdateringer først: Nå er det salg også på nettet. Lunehjem er din ekspert på interiør på nett. Frodig og fargerikt festbord med sensommerens frukter.

Dekk til fest når høsten kommer, det er det all grunn til! Interiørtips før helgen: borddekking av uformelt festbord med frodige blomster, frukt og grønt. Høst inn sensommerens og den tidlige høstens frukter - dekorer med blader, epler og de siste blomstene fra hage og veikant. Abonner på vårt nyhetsbrev.


Fliser i ulike former, mønstre og farger er en sterk interiørtrend for høsten. Nå skal vi tenke personlig når vi innreder badet. Dusjarmaturer, sluk og annet våtromsinteriør finnes i mange ulike metaller og farger. Husk at det er viktig å tenke helhet når du innreder badet. At fargene er tilbake i interiørbildet er det liten tvil om.


Etter lang tid med først veldig hvite interiører, og så mer grå og brune ser vi nå fargene for fullt. Det som er spennende, er at det er så mange ulike farger å velge mellom. FARGERIKT : Fargekartet består av en palett med farger: her finnes både lyse pasteller, mettede farger og mer kulørte kulører, men ingen sorte og grå farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg