onsdag 9. september 2015

Liberon forhandlere

Vi er en grossist, og de fleste fargehandlere og byggevarekjeder lagerfører eller kan bestille våre produkter. Ta kontakt med din nærmeste forhandler. Gir en transparent overflate slik at strukturen i treverket forblir synlig.


Reparasjonsvoks som brukes til tetting av spikerhull, sprekker og riper. Beregnet for innendørs bruk. Hakk har vi ikke fått på den tiden vi har hatt denne, men tror ikke det kommer.

Kan man finde skidtet og meget gerne: kender I nogle gode forhandlere ? Liberon Finishing Oil passer alle treslag inne. Både produsenter, montører og forhandlere er nå sammen i Norsk. LIBERON har masse fine produkter for alle og enhver.


Jeg har bare oljet min stratkropp av or med liberon finishing oil. Carnubavokset giver en slidstærk, skinnende overflade. Bloom Panelvoks er en halvtransparent panellakk fra Liberon.


Treverkets naturlige struktur forblir synlig. Dette er ikke en voks i tradisjonell forstan da den ikke inneholder voks, men gir overflaten et flott, vokset utseende.

Velkommen til Alanor. Vi leverer produkter til restaurering og overflatebehandling av treverk, som lakk, beis, olje og voks, samt en del spesialprodukter. Vi foreslår at du går opp en størrelse i god ti for best mulig lekkasjebeskyttelse. Selges hos forhandlere av utstyr til kunstmalere. Overflatebehandling med Pure Tung Oil for tredreiere.


Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Våre produkter kan kjøpes over hele Norge. De er også forhandlere av Dylon tekstilfarge, som kommer med flere nye farger. Utvalget kan variere fra butikk til butikk. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO.


For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv.


Vi har innemaling og sparkel til alle behov. Grunning, gulvlakk, veggmaling, innendørsbeis og mer til. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk.


Kjøp på nett eller i butikk. Jotun Yunik Jordan Ernst P.

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg