fredag 4. september 2015

Skap til tv

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Billige og stilige designede bord. Skapene til kabel- tv er utviklet og utprøvd for norske klimatiske forhold med vekt på holdbarhet og effektiv montasje. Skapene er utviklet for norske forhold med vekt på effektiv montasje.


Skapene benyttes i dag av et stort antall elentreprenører.

Flere av TV -møblene har et hull til ledninger på baksiden som gjør det lett å samle alle ledninger. En TV -benk med skuffer kan du skuffe unna fjernkontroller og annet TV -utstyr når du ikke trenger det. Så da er det bare å lene seg tilbake og nyte TV-en. Skapet lages i flere størrelser, for TV str til flatskjerm.


På de større skapene foldes dørene inn når de åpnes. Stort utvalg av flotte skap. Velges det sprosser til glassdørene lages disse også på den rette gjennomgående måten og klippes til for å opprettholde de vakre linjene og skarpe hjørnene. Hengsler og beslag (se skisseoversikt under for prisinfo) Rustikke hengsler std og type krever trevrider og kan ikke leveres med knotter eller håndtak. Skap tilpasset i nisje i veggen.


Skrivepult i enden med ekstra skap under. Ekstra rom i enden av sengen. Tv stereo benk tilpasset til rommet. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper. Sengen går vegg til vegg.


Dette er en lås som Telenor hadde som standard for alle tele- og dataskap. Med en TV -benk eller mediabenk får du et praktisk og fint møbel til din TV og mediabokser.

De fleste TV -benker og mediabenker har god plass til oppbevaring og hjelper deg å skjule bokser og ledninger som ellers lett skaper et rotete uttrykk. Fagmøbler har et godt utvalg av TV -benker, Vi har TV -benk med hjul og vegghengt TV -benk. Tv -er og digital teknologi tar stadig mer plass, også i stuene våre.


Få orden på ledninger, kabler, modem og dekodere med en praktisk og smart tv -benk. Enten du trenger et stort møbel med plass til en stor tv , eller en tynnere og lettere tv -benk finner du det hos oss. Sett deg i sofaen og forestill deg hvordan det blir. Hvilken høyde TV-en skal plasseres i, er til en viss grad en smakssak, men utgangspunktet er at midtpunktet i skjermen er like høyt som øynene.


Om du av praktiske grunner må plassere TV-en høyere, bør den vinkles litt ned med et tiltbart veggfeste. Vitrineskap er kjent for klassisk stil og prakfull fremtoning. Skapet er ikke bare praktisk, men også et vakkert element i et hvert rom. Hos Trademax er du sikret en rimelig pris på et stort utvalg av disse skapene. Ja, den kan til og med skjules bak speilet.


Mange bruker dekorative speil i innredningen, og med speil- TV får du integrert TV-en bedre i miljøet. Sprayet alle skapene etterpå, forteller Opsanger. Han forteller videre at de skrudde alle skapene sammen sideveis, i tillegg til å feste de til veggen.


Også disse skruene er felt ned og dekket med akryl. Mellom skapene vertikalt har han boret hull og brukt vanlige tre-propper fra Ikea. Det riktige TV -møbelet gjør det enda hyggeligere å samles foran TV-en. Med et flott TV -bord blir ikke TV-en kun en nødvendighet, men også en av innredningen og en samlingsplass i hjemmet.


Hos oss vil du alltid finne et stort utvalg møbler til stuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg