onsdag 9. september 2015

Lg interiør priser

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Livet handler om opplevelser, og i vårt tilfelle, om de forskjellige opplevelsene teknikk kan skape.

Hos LG finner du alt. LG Electronics’ målsetting er å forenkle menneskers hverdag. Her finner du kvalitetsvarer til rabatterte priser. Interiør og dekor fra blant annet. Detaljer som gjør en forskjell.


Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. Betingelser: Se prislister.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke selger til privatkunder, kun til registrerte forhandlere. Vi tar forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i priser og sortiment. ShowrooProduktene i sortimentet er utstilt på vårt showroom i Drammen. Ta kontakt for å avtale besøk. Stilren lampe fra Home Factory med lampefot i gullakkert metall, og sort, rektangulael.


I denne butikken kan du velge å se priser inkl. De ville ha finans- og logistikkfunksjon i ett og samme system. Bedriften importerer interiør , møbler og belysning fra fjerne østen fra hovedkontoret i Drammen.


Vik Elektro (på Vetløyri ved R13). Vi leverer det meste innen hvitevarer, fjernsyn. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Black Design, Børscompagniet, Riviera Maison, Lene Bjerre, la-vida m. Skal du kjøpe en ny TV, bør du velge en TV fra LG. Vi selger både til private hjem og forhandlere, og har alle varer på lager.


LG tilbyr et stort antall ulike størrelser flat-TV-er. Trenger du en liten TV til soverommet eller en litt større TV til stua, kan LG hjelpe deg.

Gjennom spennende kolleksjoner med internasjonalt uttrykk, kvalitet og fornuftige priser skal vi gjennom vår nettbutikk inspirere deg til et vakrere hjem. Vi tilbyr produkter både til private forbrukere og foretak. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Lys, Hvit, Høyde 15cm, Bredde.


Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Alle priser fritt vårt lager i Drammen. Tilsendte varer belastes med gjeldende fraktsatser (pr pall). Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Restnoterte varer leveres så snart disse ankommer lager. Vi gjør vårt beste for raskest mulig levering, men minner om at det meste av produksjonen foregår i India, Kina, Indonesia og Østen forøvrig. Vi har mange faste samarbeidspartnere som har benyttet våre tjenester i en årrekke. Alt fra meglere til utbyggere og private kunder.


Naturligvis så energieffektivt som mulig. Alt er kjøpt på interiør butikk! Flott rundt bord fra LG interiør. Utviklet av Susoft AS. Besøk hjemmesiden til produsenten;.


Dette er en komplett pakke for hele boligen, og inkluderer planløsning, forslag til farger, materialer, møbler, tekstiler og belysning. Komplett interiør -prosjekt full bolig. Tegninger til håndverker, møter på kontoret samt.


Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør , og skjermer for direkte sol p Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg