onsdag 16. september 2015

Oxford paviljong

Populær paviljong i aluminium og PVC. Et nytt uterom for helårsbruk. Et drivhus, mange muligheter! Kjøp paviljong online hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Hagemøbler til lave priser.

Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Oxford paviljong med sidevegger og myggnetting. Ramme i sterk aluminium og solid konstruksjon. Taket har topphatt med lufting og myggnett. Paviljong med sidevegger og myggnetting.


Sidevegger i polyester. Dette sørger for at regnet ikke trenger igjennom og det gir maksimal beskyttelse mot sol og varme. Taket er i 2gram polyester og det har PVC-belagt innside.

Små plastmaljer med hull sørger for at vann ikke samler seg på takduken. Stor paviljong i god kvalitet med tak, vegger og myggnetting. Skap en lun usjenert utekrok, i le for solen, eller for lune varme sommerkvelder. Det er meget viktig med riktig vedlikehold av paviljong.


Materialet er værbestandige og slitesterke men vil likevel bli påvirket av vårt harde klima, forurensing, nedbør og UV-stråler. En paviljong kan fungere som solskjerming, vindskjerming, regnskjerming, eller bare som en fin innramning av uteplassen. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser. Vi har valgt ut paviljonger som fyller ulike funksjoner, for at du skal kunne velge en som passer deg og din hage. En flott og solid paviljong.


En paviljong kan være perfekt om du har litt god plass i hagen, og vil flytte middagen eller selskapet litt ut fra verandaen. Da kan både dere og maten få skygge, og til og med dekning for regn dersom det plutselig skulle komme en liten liten regnskur. En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær. Med en paviljong eller et legjerde kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager. Blir solen for sterk, kan paviljongen også gi deg svalende skygge.


Kjøp stilige designede hagemøbler. Vi har stort utvalgt av paviljong hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

Gratis frakt, rask levering og gode priser! Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan.


Tak og vegger holdes oppe av en stabil stålrørsramme som er enkel å sette sammen. Leveres med teltplugger. Våre paviljonger har smarte løsninger for regnbeskyttelse, drenering og ventilasjon, alt som skal til å skape en behagelig stund utendørs.


Her kan man sitte fra morgen til kveld og nyte sene sommertimer. Kjøp en ny paviljong for sommeren! En paviljong lar deg forlenge sommersesongen, og med våre kvalitetspaviljonger får du en paviljong du kan ha glede av i mange år. Vi tilbyr møbler, innredning og et stort sortiment på utemøbler til hjemmet.


Med raske leveringer og til en bra pris hos Chilli!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg