torsdag 17. september 2015

Espegard kjelke

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Espegard kjelke

Vi tar personvern på alvor, les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Les tester og omtaler før du kjøper. En snødekt gårdsvei forvandles til et kart av lek.


Glem tiden og smil mot snøkrystallene som kommer dalende. Designet og kvaliteten er utviklet med tanke på å tåle all slags vær. Barnesete i tre til å feste på rattkjelke eller spark. I lakkert treverk og svartlakkert stål. Med belte for økt sikkerhet.


Espegard kjelke

Passer til alle rattkjelkene og sparkene. Gjenskap opplevelsen fra barndommen – den klare og hvite vinterdagen, der du suste av sted på rattkjelken. Sprutende gnistregn under meiene. Bygd for lek, vinter etter vinter.


ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. Stillheten brytes av barnelatter.


Kjelken har solide fotbremser og god svingradius. Eller det å bli hentet i barnehagen på kjelke. God plass til to voksne. Gjenopplev barndommens gleder! Rattkjelken baner vei i nysnø.


Den er 140cm lang og det er god plass til voksne personer. Solid håndbrems, god svingradius. Klassisk rattkjelke i liten og lett utgave. Laget i solid stål og tre, og holder særdeles god kvalitet.


Espegard kjelke

Det er få ting som slår en aketur nedover lia. Plass til et barn og en voksen. KJELKE 100CM ESPEGARD til den beste prisen! Og bremsen er et trehåndtak på høyre side av kjelken som har kontakt med en ispigg.


Handleshaft 200mm, rotohåndtak. Go to the productFind similar products. Til salgs:Ny forsterket kjelke med brede ski, utvendige surrefester, forsterket ramme,.


Her har du en liten og lett utgave. Finn best pris, opprett prisvarsel og gjør et godt kjøp med Prisguiden. Hos XXL, har du altid fri retur og bytteret, dages prisgaranti og.


Espegard rattkjelke er håndlaget til minste detalj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg