torsdag 10. september 2015

Åpningstider hadeland glassverk

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel!


Her kan du bevege deg rundt mellom verkstedene og se glassblåserne i aksjon. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

I Kokkestua serverer vi varme og kalde lunsj- og middagsretter, og menyene er basert på populære, norske mattradisjoner. Bakeriet byr på nybakte bakervarer i alle varianter, foruten et stort utvalg påsmurte sandwicher og baguetter. Vi har lang erfaring med å arrangere turer, og har en rekke forslag til begivenhetsrike turopplegg og kan skreddersy egne alternativer for din gruppe. Fra sand til ferdig produkt Glassproduksjon er en omfattende og spennende prosess - fra design og grunnmaterialet san til det ferdige produktet. Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt.


Jevnaker, og hele personer må til for å lage ett enkelt glass. Jon Jutrem, som er Glassmenageriet, har gjennom et langt liv samlet kunstglass, gammelt glass, samt originalt norsk glass og ting av god kvalitet fra 50- 60-tallet. I butikken på Jevnaker finner du et meget stort utvalg retro og vintage produkter.


Se oversikt over butikken og åpningstidene her.

Hadeland Glassverk på Jevnaker holder Glassmenageriet til. Vi har gleden av å presentere en spennende salgsutstilling med et stort utvalg av malerier, grafikk. Ser du etter åpningstidene til Lexington?


I dag er glassverket et eget aksjeselskap. Turen tar rundt minutter. Rutetider finner du på Brakar AS sine hjemmesider. Besøkssenteret består av Glasshytte med opptil glassblåsere, glassmuseum, butikker, spisesteder og kunstgalleri. Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv.


Glassverket er åpent hver dag hele året og de har et variert aktivitetstilbud. Hit kan du komme for å oppleve deres tradisjoner, historie og kultur, samt se det siste innen trender og design. Hva skjer i Innlandet? Finn overnatting, aktiviteter, attraksjoner, arrangementer og. Og er du heldig, treffer du på de søte nissebarna som er på besøk, med julegodt i kurvene sine.


Butikken ligger sentralt på Jevnaker i Storgt. Mandag til fredag fra til 1 lørdag fra til og søndag fra til 17. På nett: Magnor Glassverk.


Her kan du se vår meny og kontaktinformasjon for booking av selskapslokale eller møterom. Selve utstillingen (En Reise i Mummidalen) og. Nå får Jevnaker-jøder et minne.

Nye åpningstider på museet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg