torsdag 3. september 2015

Kattefigur

Se vårt utvalg av diverse figurer og annen interiør du kan dekorere ditt hjem med. Bestill dine favoritter hjem i dag! Kattefigur i messing: Katt og mus, høyde cm. Prøv FINN levert, fra kr 75.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.

Hei, først takk for et nyttig og fint nettsted! Etter å ha søkt lenge på nettet fant jeg her det store vinserviset (størrelser – ca glass), som er arv. Hos KitchenTime finner du alt til kjøkkenet.


Vårt sortiment inneholder kjøkkenredskaper, kjøkkenutstyr og innredning til kjøkkenet. Vi har rask levering og fri. De skønne, populære træfigurer. Billige priser Hurtig levering.


Liste på alt kattefigur Fra Gadyet. Hvit kattefigur med svart mønster og gullfarget poter.

Er du like glad i katter som oss? Arlo Baby Kattungefigur. Søt sittende katt i porselen. GRATIS ANNONSE - klikk her: Kunst - Samleobjekter - Hobby , Kgl. Søt figur, liten katt skåret i stein.


Gråspraglet, med gule øyne. Søkeord Gråpus, kattunnge, pusekatt. Et morsomt klorebrett, utformet som en katt. Kan lett festes til alle vegger. Håndlaget kattefigur Bowled Over fra kolleksjonen Home Sweet Home fra den skotske kunstneren Peter Fagan.


Porselenskatten er stilig antrukket med slips med gnistrende Swarovski-krystaller. Den håndmalte porselenskatten fremstilles hos tyske Goebel eksklusivt for Firkløverens kunder i et begrenset og nummert opplag på 5eksemplarer. Et nummerert sertifikat medfølger hver kattefigur. Stilig tidsur som teller ned eller tar tiden! Magnetfeste og tydelig pekeskjerm.


Drives med to AAA-batterier (ikke inkl.). Inneholder minidukken Olivia, den byggbare figuren Zobo og en kattefigur. Morsomme stableklosser i ulike størrelser med kattemotiv og tall.


Det følger også med en liten kattefigur.

Hjelp den ned fra tårnet sitt, og kanskje opp igjen. Stable, rive, stable, rive det er det det handler om for de små. På vinterstid har vi et større sortiment med inneplanter, innepotter og annen interiør for din hjemmekos.


Våre toppmerker finner du nederst på siden med egen. Bli med smårollingen din på redningsoppdrag med brannbilen. Brannbilen har blinkende blålys og fungerende sirene! Denne lettbygde brannbilmodellen er utstyrt med stige og skuff som kan åpnes.


Smårollinger synes det er gøy å hjelpe brannmannen når han redder katten ned fra det byggbare treet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg