torsdag 24. september 2015

Alpina rsk

Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Stort utvalg og rask levering! Bestille på Bergfreunde.


Finn laveste nettpris her.

Alpina er per dags dato den eneste aktøren med egne skomakere, som også utvikler sko for andre skistøvelmerker. I år har vi en rekke nyheter, og vi har nå implementert 4dry- membran i tre av våre produktlinjer. Nå med Dry membran som sikrer en tørr og varm skisko.


Har plastmansjett og powerstropp lukking for riktig kraftoverføring og skikontroll. Thinsulate isolasjon for ekstra varme. Overdel med meget luftige materialer, plast hælkappe og ankelstøtte med powerstropp for ekstra god stabilitet.


Videre har skoen reflekser for ekstra god synlighet i trafikken. Denne modellen er ideell for alle som ønsker å trene skøyting på sommerstid.

Les tester og omtaler før du kjøper. Dette produktet er dessverre ikke lengre tilgjengelig for kjøp. Vi beklager ulempen dette medfører, og ønsker deg velkommen tilbake.


RSK Summer har ankelstøtte og hælkappe som gir maksimal støtte for skøyteteknikk. Luftig og behagelig på sommerstid. Ryttersåle, en god og stiv såle for skøyting.


RSK Summer er laget enda mer torsjonsstiv enn vintermodellen, på grunn av temperaturforskjellene. Innvendig fôr med silikonnupper, for enda bedre hold av foten. Passer for trening og konkurranser. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Alpina har bygget dem med en utmerket komfort for bruk under varme værforhol dette er takket være skoenes low cut samt det kjempegode mesh-stoffet som sørger for en deilig ventilasjon. Alpina RSK , skøytestøvel med ekstra god støtte. Kompatible med NNN, Turnamic og Prolink -bindinger. Trygt og sikkert hos Urverket.


Heljustering for optimal passform. Racing Rsåle for optimal stabilitet. Det er tid for årets største salg.

Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene. Rsk fra Alpina er par sko for herrer som passer til langrenn. Pjäxorna från Alpinas RACING-serie är utformade efter kraven från elitåkare.


Prøv FINN levert, fra kr 75. The ALPINA RSK Skate Race NNN is the new fresh race skate boot of this famous nordic-boot company. Overdel i luftige materialer, plast hælkappe, og ankelstøtte med powerstropp for ekstra god stabilitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg