tirsdag 29. september 2015

Liten telefon

Sjekk ut Liten Telefon. Robuste telefoner er perfekte for deg som ofte slipper dine gadgets. Bitteliten 4G- telefon med full Android. Jelly fra Unihertz er minitelefon med 4G og alle funksjonene fra den siste Android-versjonen.


Verdens minste 4G-smarttelefon?

Unihertz kaller den den minste 4G smarttelefonen – og den er så liten at den får plass i myntlommen i et par vanlige olabukser. Disse tre punktene MÅ være med. Andre ting som kan vektlegges er gode knapper og tydelig lyd. W7er en liten og stilren mobil. Fremsiden av telefonen er smykket i børstet metall, og skyvemekanismet kjennes solid ut.


Samtidig er tastene gode, slik at tekstmeldingene går unna i en fei. Liten størrelse og solid byggekvalitet er imidlertid ikke grensesprengende i seg selv. Designmessig er W7helt i toppsjiktet.

Det koster å være kar, som det heter, og vil du ha absolutt best og heftigst mulig telefon er det de prisene du må opp i. Men vanntetthet i seg selv trenger ikke å være så dyrt. Leter du etter en ny mobiltelefon? Vi anbefaler Sony Xperia ZCompact.


Ja, og så har den hodetelefonutgang, da. Utrolig mye lyd i en liten forpakning Fra tek. Sonos har vært med i bransjen lenge, og virkelig perfeksjonert oppsettet av høyttalerne sine.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Er du blant dem som synes dagens smarttelefoner har blitt for store, kan dette definitivt være telefonen for deg. Det er ikke voldsomt mye, men på en så liten skjerm gir det likevel et skarpt og fint bilde.


Den første Samsung- telefonen for min del, og jeg er imponert. Nå som man har hatt den siden den ble utgitt, har man blitt forelsket hver dag. God skjerm, god respons og rent ytelsemessig er den toppen. Oppdag et stort utvalg av Samsung smarttelefoner. Nye Galaxy Note har skarpt kamera og en infinity-skjerm som buer over kantene, og tåler både vann og støv.


Det finnes nemlig ingen direkte konkurrenter til Neonode N2. Les den fulle testen av Nhos Amobil.

Med tommers skjerm er den litt mer kompakt enn mange av mobilene i denne listen. Les testen vår av Huawei PLite her Velg denne om du trenger: Flott design, bra kamera og god opplevd ytelse. Hopp over denne om du: Trenger tett telefon , ikke ønsker glass på baksiden eller vil ha større batteri.


Har du planer om å bruke deler av feriepengene på en ny telefon i år? I så fall har vi i denne artikkelen samlet en håndfull anbefalinger av telefoner du sterkt bør vurdere. Er du på jakt etter en Bluetooth- høyttaler? Bestill fraktfritt online eller besøk nærmeste Lagershop.


NetOnNet har Bluetooth- høyttaler for alle tilfeller. Opplevd hastighet vil variere etter kapasitet og andre forhold (f.eks. type telefon ). Pris per MMS er 59.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg