mandag 21. september 2015

Pasta tørkestativ

Pasta tørkestativ

Med en pastamaskin kan du lage fettuccine, ravioli eller lasagne som en ekte italiener. Mange av våre pastamaskiner har tilbehør som lar deg variere pasta varianter etter smak , og vi har både motoriserte og manuelle maskiner å velge mellom. Pasta med reker og ruccola Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter.


I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola. Gjør pasta - og nuddellagingen til en lek! Stabil konstruksjon laget i Italia.


Tørk opp til kg samtidig. Pasta blir periodevis rørt eller slått for å sikre at all pasta tørker jevnt, og for å hindre stykker henger sammen. Denne stilen av tørkestativ kan også brukes til å tørke frukt og grønnsaker skiver. En pasta tørkestativ kan også ser mer ut som en dishrack, i hvilket tilfelle pasta er drapert over stativet til tørk.


Vaske med den en dag og törke pasta paa den neste? Lekkert ;-) Jeg _sa_ jeg hadde tørkepapir på. Hvis du er hysterisk hygienisk er det kanskje ikke bra nok for deg, men det er det for meg.


Sjekk vårt utvalg av spaghetti, nudler, og ris. Skal du oppbevare hjemmelaget spagetti eller båndspagetti en stun enten den skal fryses eller oppbevares fersk, så er det en fordel at den får tørket litt, og det er selvsagt laget små tørkestativ for pasta. Du får dem i tre eller metall. Gratis frakt over 5kr. Diskusjonen om melet blant i italienere handler vel også om hvor man er fra, mer durumhvete i sør.


Selv synes jeg durumhvete gir bedre konsistens, litt mer al dente. Jeg er ikke superfan av fersk pasta i utgangspunktet, så det blir stort sett kun ravioli og lasagne, men fersk tagliatelle eller pappardelle er jo godt til en skikkelig ragù. Bruk staven, som er praktisk plassert i det midterste røret i tørkestativet, til å fange opp tagliatelle eller spagetti som kommer ut av pastapressen. Deretter plasserer du den ferske pastaen i tørkestativet.


Tørkestativ til pasta - nyt hjemmelaget fersk pasta. Mye pasta på liten flate - opptil kg pasta av gangen. Utmerket hjelpemiddel hvis du vil pudre pastaen med mel. Den har resistente strenger for å henge klærne.


Pasta tørkestativ

Søk etter tørkestativ på Kelkoo. Sammenlign tilbud på tørkestativ fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Et startsett for pasta. Settet inneholder alt man kan ha bruk for når man vil lage egen fersk pasta som tørkestativ , spaghettimål, pastakjevler, pastaklype og kniv. Eppicotispai Pasta-tørkestativ Sammenleggbar.


Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Pastaguden sørget dessuten for å skape pasta i en hel masse forskjellige former så det alltid finnes en type som passer uansett hva du har lyst på.


Pasta tørkestativ

Hvis du har lyst til å lage din egen pasta , men synes det virker komplisert? KitchPro pastamaskin er guds (eh) gave til pastaelskerne: fiks hjemmelaget pasta på et blunk, helt uten trøbbel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg