mandag 28. september 2015

Micki bokstaver

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Flotte bokstaver i spreke farger til å henge på dør, skap eller vegg. Barn liker å ha navnet sitt synlig, og samtidig kan de øve på å lære bokstavene i navnet.


Hvilken leke du enn kjøper kan du være sikker på at den er gjennomtenkt, holdbar og produsert med bevissthet. Dette produktet har blitt en riktig klassiker. Micki tar lek på alvor!

Disse stableklossene har nordiske bokstaver og tall på alle sider, og fire av klossene har fine figurer på. For de aller minste fungerer disse lekeklossene fint til å bygge med og som en pedagogisk og morsom innføring i bokstaver og tall. Anbefalt alder: månder.


Ved å leke med bokstaver og bygge navn og ord sammen, blir barnet kjent med bokstavene og kan øve på uttale og rettskriving. Treklossene har bokstaver og sifre på alle sider og kommer i herlige farger og mønster. Disse klossene inneholder alle bokstaver fra de nordiske alfabetene!


Delt opp i små biter som passer perfekt på baksiden av bokstavene og kan festes på alle overflater. Norges største leketøykjede!

Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Alle barn synes et personlig preg på døra si er morsomt.


Med disse flotte tre- bokstavene med prinsessetema kan vandringen inn på prinsessen sitt rom starte. Husk å kjøpe dobbeltsidig tape for å henge opp bokstavene. Vår vision: Glada, lekfulla barn i en trygg värld. Vi vill att fler barn ska få tillgång till en barndom full av lek och trygghet. Därför stödjer vi Childhoods.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. God og myk matte som garantert blir populær blant de minste. Fargerike treklosser med bokstaver og tall på sidene, og fire klosser med figurer.


Tillsammans med Vi Föräldrar har vi tagit fram Lekhandboken för att inspirera till mer lek! Vi har nå micki bokstaver fra Finn. Pedagogiske og fargeglade treklosser med trykk av bokstaver og sifre på klossenes seks.


Rubens Skattkammer har stort utvalg av bokstaver til barnerommet. Kom inn og se vårt utvalg. Gjennom å leke med bokstaver og bygge sammen navn og ord lærer barnet å kjenne bokstavenes former og kan øve seg på uttalese og stavelse.

Bokstavene kan festes til vegg eller dør ved hjelp av dobbeltsidig tape. Roliga, klassiska leksaker av mycket hög kvalitet. Vi listar återförsäljare som lagerfört denna produkt under senaste året. För att i så hög grad som möjligt tipsa dig om återförsäljare som faktiskt har. Bli kjent med bokstavenes former og øv på å uttale dem, ved å leke med bokstaver og sette sammen navn og ord.


De nydelige pastellbokstavene er laget av tre med magnetisk bakside slik at de enkelt kan festes på magnetiske overflater. Inneholder bokstaver i assorterte pastellfarger. Alle de nordiske bokstavene er inkludert.


Med dessa alfabetsbokstäver i vitmålat trä kan du dekorera ditt rum eller varför inte ge bort din väns namn i present? Parre sammen bokstavene med hverandre. I dette trepuslespillet gjelder det å finne hvilke bokstaver som henger sammen. Barnet kan for eksempel lære seg å stave navnet sitt eller øve på bokstavlydene. Disse fargeglade pastellbokstavene har en magnet på baksiden slik at de kan pusles med for eksempel på kjøleskapet.


Samtlige nordiske bokstaver inngår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg