tirsdag 22. september 2015

Klesstativ ute

Stort utvalg av klesstativ hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Enkel å montere med hurtigkobling.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i. Det er tross alt ingen grunn til at tørkestativet skal stå fremme når du ikke bruker det.

Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Mange av stativene kan brukes både inne og ute i sola. Kan vi snekre et slikt gammeldags tørkestativ, Thomas?


Når jeg sier vi i slike situasjoner, mener jeg vel strengt tatt ikke vi…) Heldigvis var ikke snekkeren vond å be og det tok ikke mange svingene før jeg kunne henge opp hvitvasken på mitt eget hvitmalte tørkestativ ute i den grønne hagen vår. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute.


Den mest vanlige modellen er paraply-tørkestativet som du setter fast i plenen. Stativet har løse endestykker som øker totallengden til 1cm. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Et enkelt klesstativ er den perfekte gave til alle studenter som bor på hybel! Fåes både i 100cm og 140cm bredder med uttrekk på 25cm i hver ende. Klesstativ Ute bytt ut med.


Aldri hørt av minimalistisk levende stil?

Kanskje det er virkelig anvendt vis du a smart kjøkken i Huset. Du vil mening mer avslappet mens ikke å måtte tror kan utseende rotete. Med den meter lange linen rommer Wendy masse tøy. Konstruksjonen består av et galvanisert stålrør mens kryss og armer er laget av aluminium, noe som gir svært.


Tørkestativ for montering på veggen. Da er garderobestativ en ideell løsning. Praktisk klesstativ av rustfritt stål. Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på.


Hos MAXBO finner du alt av diverse hageprodukter og utstyr. Kjøp det du trenger på nett eller i butikk. Takk for fin artikkel og tegninger. Jeg har et par kommentarer. For de som ikke husker sin pythagoras fra skolebenken kan det være nyttig å vite at.


Hegdehaugens Jernvarehandel har nettbutikk med varer til kjøkken, ba garderobe, stort utvalg av verktøy og andre varer til hus og hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg