fredag 25. september 2015

Test jotun optimal

Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Maler du med Optimal er det lenge til neste gang du trenger å male – veldig lenge.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2. Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester.

TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort. Ta kontakt med din lokale JOTUN -konsulent i dag, så får du vite mer om hvordan du kan komme i gang med sprøytemaling utvendig for effektive og lønnsomme prosjekter. Optimal : Dette er malingen for deg som ønsker et matt resultat.


Funkishus eller boliger som ligger i terrenget egner seg godt som matt, mens en herskapelig sveitservilla gjerne skal være blank. Drygolin Ultimat: Hvis du ønsker et blankt, nymalt utseende er dette malingen for deg. Denne malingen er veldig slitesterk. Da går du for Optimal.


Pass på at du gjør skikkelig grunnarbei med vask, evt skraping, grunniing med Visir og toppstrøk. Optimal er kjempeflott å male me og vær derfor obs på at du legger igjen nok pr kvm.

Optimalen har litt lav glans, men den holder i åresvis! Optimal inneholder midler mot svertesopp og tar opp lite skitt. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Malingen er basert på ny teknologi som hindrer at skitt fester seg til overflaten og har en suveren beskyttelse mot svertesopp.


Dersom du skal male ett strøk for å friske opp farge og glans, er alkydmaling et godt alternativ. Stor test av husmaling. Spesialmaling for hvite hus.


At de likevel tok på seg ansvaret for utbedringene forklarer de med at de var i overkant ivrige etter å rydde opp i saken. Sundays Design er hagemøbler som er designet og produsert i Norge. En artig detalj er også at deres rammeverk er laget av aluminium og lakkert med JOTUN pulverlakk. Sundays har norskproduserte, robuste og elegante møbler for norsk uteliv.


Vi gleder oss til dager som dette, med forfriskning ved sjøen på gode solskinnsdager. Oljemaling behøver imidlertid ikke å være annenrangs. Først og fremst har den veldig gode egenskaper mot vann og temperatursvingninger. Jotun Drygolin Extrem.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi ønsker alltid å videreutvikle produktene våre.

Den tilliten forbrukerne har til oss forplikter til konstant å jobbe for å bli bedre. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Dom har ingen förklaring till varför just våra hus blivit utsatta och inga andra,men förhoppningsvis skall proverna ge svar. Dom ville även ha med sig alla tomma burkar för att kunna titta i sin tillverkningshistorik. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Optimal ble det konkludert med at ikke burde brukes utvendig pga liten holdbarhet mot svertesopp. Bevarer hvitfargen lenger.


OPTIMAL OPTIWHITE Selvrensende. Forsikringsselskapet Folksam i Sverige har nylig fullført en test av utendørsprodukter. This feature is not available right now. Please try again later.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg