fredag 11. september 2015

Ncs farger jotun

Velg en farge til vindusrammene som passer til fargen på huset, og gi fasaden et. Det er lett og logisk å forstå, og det er enkelt å bruke blant annet ved fargesammensetning. NCS -koder som verktøy. Våg å bruke farger , og velg den kombinasjonen som fremhever stilen og uttrykket du ønsker for ditt hus. JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer.


Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.

Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. En dypere og mer jordnær farge på grunnmuren vil skape en solid forankring mellom selve huset og grunnen det står på. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Uansett – et godt sted å begynne er hjemme i egne omgivelser. Det handler om å skape rom for gode opplevelser og balanse. Her finner du Årets Farge , nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Farger til både interiør og eksteriør. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter.

Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun -produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhol gulv og møbler.


Norwegian Colour Senter er et unikt kompetansesenter for farger og fargevalg. Alle med normalt fargesyn kan se rundt millioner farger , men uten et fargesystem til å idetifisere dem, er kommunikasjon om farger helt umulig. Når det gjelder akkurat denne fargen så har det betydning for Dempet er kjøligere og mindre gul enn Lys Antikkgrå og kanskje et godt alternativ hos deg. Dempet er en eksteriørfarge så prøver på denne finner du i Jotun Eksteriør Fargevifte hos din lokale Jotun Forhandler.


Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Setter du denne fargen sammen med andre mer kulørte rødlige og okeraktige farger , får du et mer bohemsk preg som sender tankene over på lekre kelim-tekstiler og et eksotisk og fargerikt interiør.


Fungerer til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull på detaljene. På veggen mellom over og underskap tenker jeg samme farge som vegg. Litt usikker på om jeg finner en grei farge som er fin overtalt eller om kjøkkenet må males i en litt mørkere tone. Jeg vil ha en lun, varm farge som ikke blir for mørk, eller som heller mot gult eller andre farger som ikke er ønsket.


Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Både panel, dører og vinduskarmer har nå samme farge.

Ved også å male vinduer og dører i samme farge , ble huset mye strammere og helhetlig i stilen. DUSE FARGER : Du vil ikke savne hvite vegger – vi lover!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg