tirsdag 25. oktober 2016

Pax vifte pris

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Våtromsvifte, Lydnivå 21dB, Diameter 100mm, Effekt. En liten og svært stillegående vifte med stor kapasitet som passer i de fleste miljøer. Den holder en meget høy kvalitet og er effektiv.


PAX Vifte passad brukes som punktavsug i værelser hvor den naturlige luftningen (selvtrekket) ikke er tilstrekkelig.

Perfekt for baderom i boliger der det naturlige selvtrekket, eller eksisterende mekaniske avtrekk, ikke er tilstrekkelig. PAX passad monteres i kombinasjon med separat kanal med naturlig selvtrekk. Pax Passad baderomsvifte. Pax Calima spjeld Tilbehør til Pax Calima baderomsvifte.


Endre til priser ekskl. Alle produktene på nettsiden vises med til enhver tid gjeldene priser og betingelser. Avhengig av ønsker og behov, kan du velge en helautomatisk vifte der du f. Vi har også baderomsvifter som kan styres via en app på din smarttelefon.

Rimelige priser – Rask levering – dagers bytterett! Vi fører i dag flere typer baderomsvifter fra Flexit og Pax og hvilken type avhenger av behov. Det finnes også vifter med fuktsensor og timer. Viften er av innstikksmodell og passer for kanaldimensjoner Ø1– Ø1mm.


Ved større dimensjoner brukes tilbehøret Pax dekkplate. Helautomatisk våtromsvifte for montering i kanal med eller uten naturlig trekk. Du kan også være interessert i. Forhåndsinstallerte moduser med helautomatiske tre-trinns stillinger: Lav hastighet (grunnventilasjon). Mellom høy hastighet (aktivert via lyssensor). Høy hastighet (aktivert via fuktighetsføleren).


Kjøp Pax vifte passad mod. Det ser ut til at JavaScript er deaktivert i nettleseren din. Du må ha JavaScript installert i din nettleser for å bruke funksjonaliteten på denne nettsiden. Passad seriens grunnmodell for vegg- og takmontering er en utmerket ventilasjonsløsning i alle rom der utluftingen ikke er god nok.


Fem vifter i en, velg funksjon med en app fra mobilen eller nettbrett. Energieffektiv vifte (Max 4W) som er enkel å installere og bruke. Søk etter pax vifte på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på pax vifte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Baderomsvifte gir deg bedre luftkvalitet på badet, slipper ut vanndamp og dugg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg