fredag 14. oktober 2016

Lady balance maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. LADY Balance Veggmaling.


Lady balance maling

Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Interiørmalingen er beregnet til slette vegger for innendørs bruk i tørre rom. Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken. Les tester og omtaler før du kjøper. Kjøp på nett eller i butikk. Størrelse: 68L - Farge: Hvit base- Glansgrad: matt- Svanemerket- Miljømerket med EU-blomsten Hvit base kan brukes som hvit maling eller brukes base som skal blandes over Jotun Multicolor.


Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. L Vannbasert interiørmaling. Sammen med harmoniske fargenyanser dannes en unik atmosfære som gir deg vakre rom det er godt å være i. Til slette vegger innendørs i tørre rom. Nå forenes matte vegger og godt inneklima.


Lady balance maling

Vi selger kun hvit maling på nett. Se på Balance fargekart. De har lansert en ny kvalitet som er mattere (Matt 05) og har en vakrere finish, men er like robust som før.


Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. De naturlige og harmoniske nyansene i fargene.


Dekkplast,-filt og papp. Kan evt bringes til Kongsberg etter avtale. Lady Wonderwall Silkematt. Vi tager os af alt bøvlet, du skal blot nyde den gode maling. Rom for avslapning og hvile.


Rom som tilfører ny energi. Dette er malingen for deg som ønsker den perfekte kombinasjonen av vakre, matte vegger og godt inneklima. Luktsvak, tørker raskt, gulner ikke over tid.


Lady balance maling

JOTUN Kvist- og sperregrunning Kombinert kvistlakk og sperrende grunning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg