onsdag 5. oktober 2016

Male gamle skap

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør! Kjente merkevarer til gode priser. Hvordan male gamle skap Kjøkkenskapene ser mye slitasje over deres levetid.


Kontinuerlig daglig åpning og lukking er ille nok, men uunngåelige damp, røyk og splatter i et kjøkken kan virkelig ta en toll på alle tilstøtende overflater.

Det er alltid viktig å vaske overflater som skal males godt. Velg et vaskemiddel med gode fettløsende egenskaper. La det tørke godt, slik at det er helt tørt før du begynner å male.


Slip: Puss over overflaten med et finkornet slipepapir eller slipekloss, 1eller finere, for å få bedre heft. Jeg skal (kanskje) male et gammelt skap i enten sort høyglans eller en mørk dyp lillafarge. Det ble et virkelig frisk pust med den fargen på seg.


Skapet likner veldig på dette. Slike gamle skap rommer så mye mye mere enn våre dagen skap.

Jeg har et nede i kjelleren selv som jeg bruker til sengetøy. Det har jeg kun malt hvitt, men det spørs om jeg ikke skal være litt mere vågal etter å sett ditt resultat her. Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag.


Alt som trengs er litt arbeidsinnsats og et par strøk med maling. Det er ikke noe poeng at møblene skal være gamle eller antikke. Ideen er å ta i bruk det en har og ikke kaste noe før alle muligheter er vurdert. Møblene må rengjøres grundig før de males. Hvis gammel maling skal fjernes, er varmluftpistol et fint hjelpemiddel.


Det er mer skånsomt for treverket enn lut og malingsfjerner. Vi viser deg hvordan du går frem, steg for steg. Da jeg var ferdig med å male og alt var tørt, pusset jeg over litt her for å få denne shabby chic-følelsen.


Jeg kronet verket med nye håndtak fra Lisbeth Dahl, kjøpt på Rafens i Grensen. Gjesterommet har nå fått et nytt familiemedlem, og sammen med kommoden som skal pusses opp i påsken blir dette rommet veldig fint. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring.


Vi hjelper deg å finne riktig løsning.

Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Kjøp Skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Se hvordan du kan male deg til et helt nytt skap. Hvordan å male gamle tre skap Anerkjent for sitt håndverk og langvarig skjønnhet, kan tre skap forbedre kjøkken eller bad.


Uunngåelig, skjønt, tre skap bli slitt, noe som kan gjøre et rom ser snusket. Når du skifter kabinettene er ugjørlig, kan du gjenopprette dem med maling. Slik kan du male nye og gamle møbler Tekst: Øivind Skorve, 20. På noen timer kan du forvandle den til et fargerikt møbel. Er du lei av den gamle furukommoden?


Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Her får du oppskriften.


Når skapdører med profilering skal males , lønner det seg å begynne innerst på speilet. Om man begynner på ramtreet rundt, er det lettere å komme innpå der man allerede har malt etterpå. En hensiktsmessig rekkefølge er først speil, deretter kanter og til slutt ramtre. Gesimslister på skap og reoler kan som regel fjernes enkelt. Disse er gjerne festet med vinkeljern og kan enkelt skrus av.


Det samme gjelder knotter og pyntelister. Utskjæringer og profiler er ikke fullt så enkelt, men om møblet skal males , så kan sparkel løse en del av problemet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg