tirsdag 11. oktober 2016

Halvor bakke signature collection

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti. Alle møblene med merket, har den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris.


Nypris var 87- per stykk Selges 40- per stykk Kan sendes mot porto. Det blir spennende å se nærmere på kolleksjonen når den kommer i butikk.

Hun er internasjonalt anerkjent for sin lidenskap for farger, mønster og tekstur. Og viktigst av alt, med denne kolleksjonen - tilgjengelig eksklusivt hos Bohus - får du mye for pengene. Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med seg videre i livet.


Vi er så glade for at så mange liker. Bakke mener det er viktig å være personlig når man innreder. Derfor er valgfrihet sentralt i hans kolleksjon.


Den består av sofaer, sofabor spisebor stoler og mye, mye mer.

Halvor Bakke har alltid vært opptatt av naturen og livet ute. Fokus har han på de enkle rene linjer. Trukket i koksgrått ullstoff. God sitte- og liggekomfort. Sjeselongens ramme er renset med Kärcher rensemaskin og gode produkter fra samme leverandør.


Putetrekk er vasket i maskin. Spisebord i matt sort ask inkl. Han har utviklet interiørkolleksjoner for Lama, designet møbelkolleksjoner for Bohus og laget fargekart og tapeter for Fargerike. For Magnor har han hatt stor suksess med en rekke interiørprodukter som du kan se nedenfor.


Finn laveste nettpris her. Nå får du av kjøpesummen i gavekort. Les artikkelen og se nyhetene her! Han holder gjerne foredrag for interiørbransjen og for næringslivet generelt. Halvor utvikler egne kolleksjoner for Lama med fokus på lykter, lamper, og tekstil.


I tillegg har han designet et utvalg glass og bestikk.

Han er programleder i TVfor blant annet serien Eventyrlig oppussing. Halvor , som også er kjent fra Homsepatruljen, har i en årrekke hjulpet mange nordmenn med tips og råd rundt hvordan å få et hyggelig og fint hjem. Han har også designet møbelkolleksjon Signatur Collection for Bohus, og er tilknyttet Magnor Glassverk. Hvilken vei skal jeg gå, spurte Alice Hvor er det du skal, svarte haren. Jeg vet ikke, sa Alice.


Da har det ikke så mye å si hvor du går, svarte haren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg