mandag 24. oktober 2016

Gjøco herregård

Gjøco herregård

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Malingen inneholder filmbeskyttende midler mot svertesopp. Produktet skal endatil være en såkalt testvinner.


HERREGÅRD OLJEBASERT TERRASSEBEIS BASE C 2. L Meget slitesterk og værbestandig oljebeis. Terrassen så strøken ut da den stod ferdig beiset 10. Gir en flott dybde og glød til treverket. Kan brukes ned til grader og.


Inneholder filmbeskyttende midler mot svertesopp. Følg bruksanvisningen på emballasjen. Gjenta behandlingen ved veldig skittent underlag. La tørke godt før videre behandling. Løs beis fjernes og grå, værslitte flater må stålbørstes eller slipes ned til friskt tre før videre behandling.


Oljebeisen trenger godt inn i treverket og gir en effektiv impregnering, samtidig som den danner en værbestandig film. Tørker for og gir en transparent overflate. Anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk. Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale. Den er slitesterk og glansstabil, og gir god beskyttelse mot været i et tøft nordisk klima.


Herregård Extra er en vanntynnbar oljemaling til utendørs bruk. Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. I en test av skandinaviske husmalinger foretatt i ulike områder i Sverige ble av Malingene testet og funnet for dårlig til å beskytte huset ditt.


Denne træbeskyttelse er både glans- og farvestabil i mange år, og så dækker den suverænt. Vanntynnet dekkende trebeskyttelse med gode tørkeegenskaper. Mal strøk på en dag.


Ekstra effektiv mot alger og sopp. Har lange vedlikeholdsintervaller , og. Den kan brekkes i de aller fleste farger, så her er det opp til deg hvilken farge du ønsker.


Den har god penetrerende og vannavisende effekt som beskytter treverket godt. Vår aller beste maling! Den er selvrensende og gir et rent og nymalt utseende som holder seg lenge. Værbestandig, dekkende, og vanntynnbar trebeskyttelse. Ekstremt motstandsdyktig mot svertesopp.


Suveren farge- og glans. Nytt eller bart treverk må først behandles med strøk Gjøco Oljegrunning. Testen er utført i regi av det svenske forsikringsselskapet Folksam. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Gjøco herregård

BRUKSOMRÅDE: Gjøco Akryl Fasademaling er en matt, værbestandig akrylmaling for utendørs bruk på mineralsk underlag. Den inneholder filmbeskyttende sopphindrende middel og har god værbestandighet. Benyttes på ubehandlet eller tidligere malt mur, betong og eternit. Ikke egnet til Supereternitt.


Gjøco Supermatt Rom er en vanntynnbar, helmatt akryl veggmaling som gir fargedybde og et vakkert rolig resultat uten gjenskinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg