fredag 21. oktober 2016

Flugger beis

Wood Tex Beis - Flügger Wood Tex er en serie av vanntynnbare produkter til utvendig treverk. Gir treet en svært værbestandig overflate med maksimal holdbarhet, glans og fargestabilitet. Produktene er enkle å påføre og tørker raskt. Terrassebeis - Flügger Wood Oil består av en serie produkter til oljebehandling av utvendig treverk. Beskytter overflaten samtidig med at treets struktur og ådring.


Flugger beis

Vedlikehold treverket, så slipper du å male oftere enn nødvendig. Gjennomgå treverket hvert år, vask ev. Flugger - total entreprenør, beis , antigraffitti beskyttelse, antikvarisk maler, arkitekt, antikorrosjon, fasaderengjøring, balkongrehabilitering, bennar, ardex.


Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større. Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater.


Flugger beis

Svenske Folksam har testet beis og maling over to år. Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang. Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen. Beis og dekkbeis, oljemaling og vannbasert maling.


Hva er det for noe alt sammen og hva skal man bruke hvor? Transparent beis Vi har bedt Vi i villas malingsekspert, Heidi S. Sørensen ved Maleriet Fargehandel AS om å forklare de ulike produktene. Vi starter i den mest gjennomsiktige delen av skalaen, med beis.


Vi velger gjerne det sikre når det gjelder fargen på huset. Med denne moderne fargeskalaen kan du skille deg ut fra resten av Norden - uten å få naboene på nakken. Har du forsøkt med en båndsliper? Men det er ikke sikkert det går heller, selv om jeg ville forsøkt.


Biltema har billige båndslipere. Jeg ville nok ha brukt olje (eller Tjæralin) Kanskje du kan få tilsatt en farge på oljen, som dekker missfargingen. Dette er den fjerde testen av maling og beis for utendørs bruk, gjort av Folksam.


Testene går over to år, og de testes for mugg- og algevekst, krakellering og avflaking. For å sjekke påvirkningen av klimaet har testene blitt gjennomført på fire ulike plasser i Sverige: Alnarp utenfor Malmö, Borås, Uppsala og Vindeln utenfor Umeå. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Men etter måneder i Østlandsklima er den skitten, og med svertesopp – et problem som er helt fraværende på Titran-prøven.


Også testhellen som er behandlet med beis fra Harmoni er plaget av skitt og forurensninger. Langtestene foregår ved at Folksam behandler og setter opp trepaneler på fire ulike steder i Sverige, og lar det stå i to år. Lysne treverket med Butinox Terrasselysner.


Flugger beis

Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg