mandag 10. oktober 2016

Silkeplante

Ambiplants har ekte bambusstammer. Hovedparten af vort sortiment er vist på hjemmesiden. VELKOMMEN TIL SILKEPLANTER.

Evigvarende interiør? Ambiplants er spesialisten på kunstige planter og kunstige blomster. Høy kvalitet og blant markedets beste priser på kunstige blomster, planter og trær!


Flotte silkeplanter til å pynte opp i hjemmet ditt. Vi har julestjerne, azalea, alpefiol og begonia. Høyde varierer fra til cm.

Naturtro og dekorative, perfekte for deg som er allergiker eller rett å slett ikke har så grønne fingre. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler. Vores sortiment inkluderer også et stort udvalg af Capi krukker, som er specielt designede og miljøvenlige letvægtskrukker, fremstillet af genbrugsplast.


Kæmpe- silkeplante har gennem tiden været undersøgt for flere anvendelsesmuligheder, såsom at bruge inderbarken fra stænglerne i bastproduktion, og bruge frøhårene (fnok) som silkefibre. Silkeplante (Asclepias) er en stor slægt med ca.

Det er stauder (eller sjældnere: enårige planter), som har en stiv, opret og forgrenet vækst. Mange af arterne forvedder nederst på skuddene. Velg blant disse lekre juleplantene i både hvitt og rødt. Kæmpe- silkeplante er i sit oprindelsesområde i Canada og USA en vigtig vært for monarksommerfuglen (Danaus plexippus), da larven lever på og af planten.


Alle vores planter er sunde, friske og af højeste kvalitet. Vores planter er produceret i Danmark. Europris - Mer til overs! Lundhede Planteskole har alt indenfor planter.


Til både privat og erhverv. Papyrus selges i flere høyder og fasonger. Den er en meget populær plante og passer i alle offentlge og private miljøer. Velegnet i smale områder. Gir terrariet et naturlig preg og gir dyrene mulighet til gjemmesteder.


Silkeplante Ficus, Ø20×30. Silkeplante tilhører slægten Asclepias, der omfatter en række plantearter, som især er hjemmehørende i Nord-, Central- og Sydamerika. Af de arter, der dyrkes i Danmark, er de fleste udendørs planter, mens en enkelt, Asclepias curassavica, kræver frostfri overvintring. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i. Hos os finder du et bredt udvalg af kunstige grønne planter, som giver liv til enhver indretning året rundt.


Plantetorvet er Danmarks største online planteskole, havecenter og plantecenter med alt til haven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg