fredag 21. oktober 2016

Hvitt nøkkelskap

Stort utvalg av hvite nøkkelskap hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet.

Oppbevaring til lave priser. Se også på krokene Alexander, Milo, My og Chil dørkilen Kiel, hyllekroken Iris og dørvrideren Las Vegas. Nøkkelskap av stål med stk. Kombiner gjerne flere modeller og farger etter din egen stil og smak. Med et skap som kun er beregnet til nøkler blir det enkelt å holde styr på dem sånn at du alltid finner den rette nøkkelen.


The document has moved here. Bruk nøkkelskapet i entreen til nøkler for å gi et romantisk uttrykk i hjemmet.

Veldig sjarmerende, hvitt nøkkelskap i ekte fransk landstil. Vi i AnnaJohanna har lenge vært på jakt etter et nøkkelskap som rett og slett var pent å se på. Hos Dixie fant vi et som både var hvitt og kjempelekkert. Selve skapet er i metall og døren er i glass.


Du finner det i nettbutikken her om du vil ta en nærmere titt. Rask levering og personlig service. Meget sjarmerende, hvitt nøkkelskap i ekte fransk landstil. Søtt nøkkelskap med glassdør og dekorasjoner Fint lite nøkkelskap med rustikt look fra Columbine.


Alt du trenger til arbeidsplassen. Her vist i hvitt MålB: 30. Vegghengt nøkkelskap i stål, brukt. Zitti nøkkelskap med krittavle. De seks jernkrokene som finnes i kabinettet er laget for å henge nøkler eller andre småting.


Altistore tilbyr et stort utvalg av robuste og stilfulle nøkkelskap til bedriften. Enten du leter etter et elektronisk nøkkelskap med høy sikkerhetsklassifisering, et romslig nøkkelskap med plass til mange nøkler eller et lite, plassbesparende nøkkelskap til diskret montering, har vi helt sikkert den rette løsningen.

Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Tips en venn 4kr Antall. Spare i ny ønskeliste. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Besøk et varehus eller våre nettsider. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg