fredag 21. oktober 2016

Owatrol metall

Owatrol metall

Produkter til vedlikehold av Hus og hytte og hjem. Oppdag alle våre Løsninger, tips og råd for behandling, beskyttelse og vedlikehold av Hus og hytte - innendørs og utendørs. De fikk jeg av en fag man som som hadde malings butikk i Trondheim.


Har etter det benyttet dette produktet til å stoppe rust på bl. OWATROL OLJE er en allsidig, sterkt penetrerende, lufttørkende olje som kan brukes alene eller som malingstilsetning. Ved bruk alene gir den en hard fleksibel finish som driver ut all fuktighet og luft fra rustent metall og stopper videre rustutvikling. Ved bruk på treverk fyller den opp treets porer og forhindrer avflassing av maling. Rust er ingen hindring.


Nytt metall (unntatt aluminium) skal alltid grunnes med ett strøk OWATROL OLJE for å unngå mulige reaksjoner mellom metallet and aluminiumsmalingen. Tildekk alt du ikke ønsker å male, spesielt ved påføring med rulle eller sprøyte. Fargeløs, penetrerende og isolerende rustbeskyttende olje. Owatrol olje liter. Stopper rust og beskytter mot videre rustdannelse.


Owatrol metall

Brukes som rustbeskyttelse og tilsetningstoff i oljebasert maling. Penetrerer og beskytter helt ned til rent metall. Strykes direkte på rust, fortrenger fuktighet, stopper videre rustdannelse. Kan blandes med alle typer lakk og beis som kan tynnes med White Spirit.


Her er nemlig et produkt med mange bruksområder, uansett om det er metall , plast eller lakk vil Polytrol gjenopplive slitne overflater. Påføres med en applikator eller pensel. Tilsetning og justering av oljemaling og lakk som gir et bedre sluttresultat og som gjør at man kan male under normalt dårligere værforhold.


Nordamerika med sterk ekspertise på rust og fra Skandinavia med ekspertise på treverk og beskyttelse av miljøet i havet. Basert på denne kunnskapen har de skapt produkter som kan hjelpe deg med å beskytte ditt treverk og med rustbeskyttelse på utsatte steder. Bruk på treverk (unntatt eik, kastanje, parkett eller finér), metall (unntatt aluminium) plastikk, stein, sement. Ideell for overflater som er vanskelige å strippe eller ornamerte, horisontal og vertikal, dører, porter, etc.


Anbefalt for stripping av store flater - ikke brennbar, tørker ikke ut, forblir aktiv over lang tid. Har brukt utrolig mange liter av det tilsammen. Er riktignok litt treig til å tørke, men med god temperatur og vind tørker det nok på ett døgn.


Owatrol metall

Quick lakk eller Bengalack er ypperlig som toppstrøk. Er utviklet for oppfrisking av masten på seilbåten. Trenger inn i overflaten og frisker opp glans og farge på gamle lakkerte overflater. Plastfornyer etter å ha handlet inn hele 1liter av suppa. Lest mye bra om dette vidundermiddelet, og at den er veldig drøy i bruk.


En kanne er på 5L og ligger på rundt 15- pr. Må ikke utsettes for frost eller høy temperatur. Sikkerhet Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg