torsdag 27. oktober 2016

Kurvmarkiser

Kurvmarkiser

Ett skjema - Flere tilbud fra lev. De krever dessuten lite plass. Verken duk eller pyntelist kan rives av profilen, som er langt kraftigere enn andre vindusmarkiser. Dette er et holdbart og solid alternativ, som rammer inn vinduene dine på en smakfull måte. Det er derfor i mange tilfeller det beste markisevalget.


Kurvmarkiser

Kurvmarkiser til butikker og boliger. Har du et ærverdig og gammelt hus passer kurvmarkiser til denne stilen, fremfor moderne løsninger. Solskjermingsgruppen har spesialkompetanse på sidemarkiser. Bestill skreddersydde markiser av høy kvalitet hos oss. Vi har bransjens største utvalg!


Kontakt oss i dag for mer informasjon og bestill gratis befaring. Vi kan lever både faste og bevegelige produkter og det er god mulighet for eksponering av logo eller budskap på disse markisene. Sienna er en kraftig og fleksibel kurvmarkise som egner seg godt til næring og bolighus. Meget bestandig mot solstråling markiser, sikret mot regn, fukt og kulde. Moderne utseende og høy kvalitet, gjør at du trygt kan bruke markiser i mange år.


Motorisering av utendørs solskjerming. Somfys motorer kan installeres på de fleste typer utendørs solskjerming. Bergen Markiseindustri ordner med. Vindusmarkiser, fasademarkiser, terrassemarkiser, kurvmarkiser - mulighetene er mange! Fasaden er det første folk ser når de kommer hjem til deg, og type markise, stil og farge har mye å si for helhetsinntrykket av boligen.


Modeller og mål: Modeller Side Div. I vårt sortiment har vi terrasse-markiser, kasett-markiser til vinduer, fasade-markiser. Vi produserer markiser etter mål på vår fabrikk i Falsens gate Horten.


Kurvmarkiser

Les også om våre vindusmarkiser og kurvmarkiser. De fleste av våre markiser håndlages i produksjonslokalet på Gjøvik, hvor våre syersker sørger for at vi kan skreddersy løsninger ut ifra ditt behov. Vi opptatt av kvalitet, og leverer markiser som skal leve i år, med et dukskift etter år. Vi leverer også kurvmarkiser. Produktlenke(r) Isotra.


Utvendige persienner. Vertikalmarkise med ZIP. Trekantmarkiser, usymatriske, runde, bananformede og flerbuede. Det finnes knapt et vindu vi ikke. Tornes forklarer at det er fire hovedtyper av markiser: Terrassemarkiser, vindusmarkiser, balkong- eller fasademarkiser og kurvmarkiser.


Kurvmarkiser

Generelt ser vi at det er terrassemarkiser det går mest av, sier Nina Jeremic i Kjells Markiser til DinSide. AS Glassrønning er en glassmesterforretning med lang erfaring, et stort produktspekter og omfattende servicetilbud. Våre ansatte har solid kunnskap i montering av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg