fredag 7. oktober 2016

Fargekode ferdigmalte lister

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister?


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror. Vi har malt gipstaket vårt i egghvit.


All takpanel, dører, vinduer og lister kommer også i egghvit som standardfarge. Jeg synes det er en mye roligere og mykere hvitfarge, men inntil helt hvit ser det litt innrøkt ut, om du skjønner Dersom du sverger til kritt-hvite lister ville jeg definitivt gått for det samme på vinduene! Den har en svak gultone i seg, og er den fargen som produsentene av dører og vinduer i sin tid landet på som standardfarge. Derfor har også produsentene av listverk levert Bomull som standard.


Listverket utgjør skillet mellom gulv og vegg, og vegg og tak. Du bestemmer om listen er en forlengelse av veggen, eller av gulvet. Når det gjelder lister , er det viktig å tenke på farge- og materialkombinasjoner, og hva som er praktisk.


Våre lister får du ferdig malt i Bomull og Klassisk hvit, eller du kan spesialbestille i valgfri NCS. Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg. Tips: Har du kjøpt ferdigmalte lister , og skal bare flekke over eventuelle spikerhull eller skjønnhetsflekker? De er ikke helt krittvite, så pass på at du får fargekode av forhandler, sånn at du kan få lik farge hos fargehandler. Ved å kombinere og sette sammen listverk på en spennende og elegant måte, oppnår du et stilig, eksklusivt og nærmest herskapelig uttrykk.


Les også: Slik legger du lister selv. Listene leveres hovedsakelig i heltre, furu eller eik, men lister i andre bærekraftige treslag og MDF kan også skaffes. Under ser du blant annet et utvalg taklister, karmlister og fotlister. De som ikke fører begge farger, kan ta dem inn mot bestilling.


Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. For å gå litt konkret til verks, skal jeg denne gangen hjelpe dere til å finne den perfekte hvitonen på lister og detaljer slik at det blir enklere å velge den riktige detaljfargen.


For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Min personlige mening er at man skal være litt varsom med å blande for mange hvitfarger. Små nyanser utgjør store forskjeller og kan fort skape litt ubalanse i lyse og hvite interiører. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom.


Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Listene er nye, hvite, fine og ferdigmalte , problemet er utforingene, dørkarm, vinduskarm osv, alt utenom listene altså, det ikke er like fine som alt annet. De har sittet der en del år og bærer jo litt preg av det. Det er lune bruntoner som fungerer svært godt til varme eller mer dempede beigetoner.


Til lister , dører og vinduer vil de gulaktige hvittonene egne seg spesielt godt til de tre nevnte beisfargene. Litt gulere enn Egghvit. Dette er fargen ferdigmalte lister , dører og vinduer ofte leveres i som standard. Står fint til en mengde farger med gulaktige, varme undertoner. HVITT PÅ HVITT: Vær forsiktig når du blander hvitfarger ettersom fargesammensetningene fort kan bli feil.


Anonym bruker skrev: Det hevdes at barnevernet taper i EMD. Ikke i noen av sakene har EMD kommet frem til at omsorgsovertakelse. Lett og luftig, - med et ørlite slør av lunhet i seg.


Før du maler veggen med Letthet, bør du tenke over hvilken farge du har på lister og detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg