fredag 14. oktober 2016

Jotun nonstop

Finn laveste nettpris her. Gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog. Nonstop Supreme er et selvpolerende bunnstoff som gir en utmerket beskyttelse mot begroing. Som stolt båteier ønsker du at båten din skal yte sitt aller beste gjennom hele sesongen. For å gjøre det mulig er det viktig å forhindre begroing.


Jotun nonstop

NonStop II gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog hele sesongen. Dette bunnstoffet er for alle typer båter som ønsker et veldig godt resultat. JOTUN NONSTOP II SVART 75L Effektivt selvpolerende bunnstoff med unik effekt mot begroing. Ingen skraping,sliping eller pussing. For både motorbåter og seilbåter.


NonStop er en meget effektivt, selvpolerende bundmaling. Giver en aktiv overflade, som kontinuerligt bliver fornyet, så du har et rent skrog gennem hele sæsonen. Findes i seks farver, men kun hvid og grå er velegnet til aluminiumsskrog. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Jotun nonstop

Sammenlign pris med oss. Den unike bindemiddelkombinasjonen sørger for en aktiv overflate som fornyes kontinuerlig. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.


Dette gir en aktiv selvpolerende overflate, som hele tiden fornyer seg. Du får dermed et rent skrog hele sesongen. Det gir bunnstoffet langvarig beskyttelse og gode påføringsegenskaper.


Jotun nonstop

Bunnstoffet er selvpolerende og gir optimal beskyttelse av båten. Mer tid til å nyte de beste øyeblikkene på vannet. Bunnstoffet er enkelt å påføre og kompatibel med de fleste andre bunnstoffer. Tekniske datablad finner du på jotun.


NonStop Supreme gjør jobben enkel for deg med opptil måneders holdbarhet fra sjøsetting. Vi får mange forskjellige spørsmål fra båteiere rundt om i landet. Les om de vanligste spørsmålene og få svarene her!


Feil rengjøringsmidler. En vanlig feil blant båteiere er å kikke i kjøkkenskapet etter et rengjøringsmiddel til båten. Jotun Yachting under Produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg