onsdag 26. oktober 2016

Dekor dåp

Pynt, Dekorasjon og Mer til Dåp og Navnefest. Nordens største utvalg! Vi har et stort utvalg av dåpspynt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Her har vi samlet et stort utvalg av pynt til dåp. Ta en titt og la deg inspirere! Dåp er en kristen seremoni som markerer barnets inntred i kirken.


I dag finnes det også navnefest, som et ikke-religiøs alternativ der man feirer barnets fødsel og navn. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Søt liten babyfigur til pynt av bord og lignende.

Kan også brukes som kaketopp. Like fin til dåp som til babyshower. Vi gir kvantumsrabatt på denne varen. Lyserosa og hvitt bordkort med søtt motiv i 10-pakning som passer til babyshower, dåp , navnefest og barnets første bursdag.


Handle til bursdag, barnebursdag, pynt til fest og kostymer i Norges raskest voksende nettbutikk på fest. Alt du trenger av dåpspynt og dekor til dåpsbordet finner du her hos Selskapsshop! Dåpspynt, dekking av dåpsbor lage og sende invitasjoner, planlegge menyen for dåpsdagen, finne lokale for selskapet – listen kan gjøres lang! Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup.


Stort utvalg av servietter og god. Bordpynt og tilbehør til Bryllup - Dåp - Konfirmasjon - Bursdag - Babyshower og Fest! Norges største nettbutikk innen bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest.


Bordpynt og dekor , festartikler og bursdagstema, kakepynt og bakeutstyr, godteri og sjokolade. Valgfri dekor (kakestrø, sukkerfondant e.l.) Slik gjør du: Del kjeksene i to svært forsiktig. Vår nettbutikk er alltid åpent!


Legg litt smeltet, hvit sjokolade på fyllet. Legg på pinnen og trykk kjeksen sammen igjen.

Pass på så kjeksen ikke knuses! Den hvite sjokoladen skal fungere som lim, slik at trepinnen skal sitte. Sølv, smykker og gaveideer til den nyfødte. Se oversikt i nettbutikk.


Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Pynt til Dåp med dekor fra Honeyoak. På jakt etter pynt til konfirmasjonen? Hos oss finner du dekorasjoner, bordpynt og mye annet! Flott oppsats som passer i store lokaler (ca 2-meter høy).


Kr 75Uten MVA: Kr 7500. Dinbabyshower har alt av pynt og dekorasjon du trenger for arrangere den perfekte dåp eller baby shower festen. Vi lager dine personlige lys til familiehøytidsdagen! Mange velger å ha bilde avbarnet, barnets navn og dato.


Men vi utvikler og skreddersyr dem sammen med deg! De er dekorative på festbordet, og etterpå kan faddere og besteforeldre og andre få med seg et minne fra den store dagen. Vi produserer dekor til din barnedåp. Produktene våre skaper hygge og feststemning til din familie og venner. Nydelige små staffeli.


Kjempefine som bordkort, bordnummerskilt, for å sette navn på kakene ved kakebordet etc. Size: 7x9cm stk i pakken. Slik kan du pynte bordet til dåp eller navnefest Dåp eller navnefest er en stor dag, og det skal feires.


Et vakkert bord skaper en hyggelig ramme rundt begivenheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg