onsdag 12. oktober 2016

Glass kuppel

Eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen. Lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre. Er du på leting etter en taklampe i glass ? Hos Lampegiganten finner du et kjempeutvalg av lamper og tilbehør.


Rask og enkel bestilling og god kundeservice.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Stilren glasskuppel i tre ulike farger, passer både i vinduet og på nattbordet. Med sin moderne design og åpne lyskilde skapes det en varmende følelse i rommet.

Lampen leveres med en forhåndsinstallert Esokkel der du kan sette inn din. Dekk på med glass som passer drikken og bordet forøvrig. Hos oss kan du finne glass med stett og stablebare drikkeglass, alle i tidløse.


Glass til hverdag og fest. Skrubeslag i plast med porselen kuppel for tak montering. Utmerket til bruk på steder som toaletter, boder, bad og venterom f. Leveres komplett med Bsokkel. Perfekt å oppbevare vakre ting i. Familie flytter inn i gigantisk glasskuppel.


Dusj- og toalettbruk gir næring til familiens selvdyrkede mat i naturhuset. Vi har alltid vært opptatt av det alternative, sier Benjamin Hjertefølger. Reveal fra norske Northern er laget av en sort-tonet, munnblåst glasskuppel med led-stang på innsiden av kuppelen. En lampe i vakre og rene linjer, og siden hver lampe munnblåses vil hver og en være litt unike. Hos Kid finner du en mengde velduftende duftlys og duftpinner i lekkert design.


Skap en god atmosfære i hjemmet.

Se hele utvalget og kjøp på Kid. Vakker lykt med mange iøynefallende detaljer. Kuppelen har LED-belysning med varmhvitt lys. Lykten er batteridrevet og har en innebygd timer.


Morsom Rudolf-figur i glasskuppel ! Kategorier: Dekor, Jul. Vi har resultater for Lampe glasskuppel til de beste prisene. Kroneformet vegg lanterne med glass kuppel.


Lanternen har en antikksølv finish. I tidløs og tradisjonelt design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg