mandag 31. oktober 2016

Jotun gråfarge

Laveste Pris i Norske NettButikker? Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt. Frostet Glass – en grønnaktig grå farge.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Kjøligere grå og blåtoner. Dette har vært en favoritt blant Jotuns. Enkelte har stram og moderne arkitektur, kanskje med elementer av betong og stål.


Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og svaberg. Da kan de kjøligere fargetonene fungere godt.

En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Valget av gråfarge bør også tas med hensyn til hvitfargen du har på lister og karmer, og omvendt.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Vi har også Skumring fra Jotun. Og det er nok av den enkle grunnen at vi har spisestuestoler med blålig stoff.


Hvordan velge riktig gråfarge ? Skriv ned yndlingsfargen din fra Jotun LADY, så er du med i trekningen. Det er også hyggelig om du følger oss. Velger man en varm gråfarge til et varmt gulv, vil overgangen mellom gulv og vegg bli mykere. Til kunder som ønsker et slikt harmonisk helhetsuttrykk, selger jeg mest av den lyse gråfargen fra Jotun som heter Tidløs.


Den har litt gult i seg, og gir et varmt uttrykk, uten at den ser gul ut, sier Friis Skogstad. Slik knekker du fargekoden! Vi bruker stort sett Jotun Pure Color på slette overflater #128578; Bruker litt høyere glans på panel.


En mindre fremtredende oker.

Jotun pleier å treffe rett på trenden med sine fargepaletter, og de nye fargene som ble presentert denne uken tipper vi blir å se i mange av BoligPluss-lesernes hjem i tiden fremover. Fargekartene rommer alt fra varme gråtoner, dempede blåfarger, lekne pasteller og brente krydderfarger. Bergknatt fra Jotun er en mørk nøytral gråfarge , som er lekker til kritthvite lister. For to år siden så jeg fargen for første gang på Instagram, og visste med det samme hvilken farge stuen skulle males i. Bestill varer på maxbo.


Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Ifølge Klæboe hos Jotun beveger de litt mer fargevågale seg mot den grå-blå-fargepaletten, fordi disse fargene oppleves litt kjølige og røffe. De står også flott til materialer som stein og betong.


Eksempel på slike fargetoner er Sink, Byge og Stengrå. Ja, vi er også veldig redd for å få beige vegger. Men Ascott virker jo være et veldig godt alternativ hvis man har lyst på grå vegger.


Vi kikket i utgangspunkt på flere av gråfargene til jotun bl. En varm grå tone som fremkommer av fargens røde undertone. En elegant og lekker gråfarge til alle som ønsker en lun grå farge. Huset har fått en tidløs og elegant fargesetting med rene gråtoner. Husk at det å velge riktig terrassebeisfarge, som står godt til huset, er med på å bidra til et elegant og helhetlig inntrykk.


Lykke til med fargevalget! I tillegg til de fem tipsene over, anbefaler markedsdirektør i JOTUN , Evie Gaasholt, deg å tenke på hvilken type maling du bør velge. Vi ser at mange nordmenn ønsker en helt matt, eksklusiv overflate.


Samtidig er det viktig å velge et produkt tilpasset ditt underlag og ditt behov, samt følge anbefalingene på spannet, sier Gaasholt. Søk etter jotun på Kelkoo. Sammenlign tilbud på jotun fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Vår gråfarge nekter bare Nøytral, det er en fin, ren og litt kjølig gråfarge.


Endelig er det blitt tid til å lansere vår helt nye fargekart, fylt med inspirerende farger til boligen din. Få oversikt over alle fargene her på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg