onsdag 26. oktober 2016

Dørmatte grå

Benytt deg av vårt store utvalg av dørmatter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Dørmatter, matter, gummimatter, tepper, teppefliser. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. En fin dørmatte er et hyggelig syn utenfor døren når du kommer hjem til din egen bolig. Vi fører derfor et stort utvalg av forskjellige dørmatter, dørstoppere.


Kommer i størrelse 40xcm. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Holdes på plass siden undersiden er belagt med gummi. Undersiden er fremstilt av et olje- og værbestandig materiale som holder i mange år.


Dørmatte grå

Teppet er maskintuftet. Kun for innendørs bruk. Praktisk dørmatte med høy sugeevne og vinyl på baksiden som gir god sklisikkerhet. Denne dørmatta er perfekt til utendørs bruk, siden den er laget for å motstå regn, sol, snø og smuss.


Dersom dørmatta blir skitten, tørk av den eller skyll den og heng den til tørk. Everest grå - dørmatte. DØRMATTE FINNTURF GRÅ 45X60CM Finnturf dørmatte i polyetylen med UV-beskyttelse. Grove buster som fjerner smuss og søle fra undersiden av sko.


Dørmatte grå

Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. En dørmatte må altså være funksjonell, men den bør også være fin å se på siden en dørmatte også har som oppgave å ønske besøkende velkommen – og deg – hjem. Din dørmatte er jo tross alt noe av det første man ser når man skal gå inn gjennom døren, så det å velge mellom våre flotte dørmatter er med andre ord klokt! Grå er en farge som er nøytral og enkel å kombinere med de fleste andre farger.


Stjerne dørmatte 50xhåndtuftet ull grå. Vi finner ikke det du søkte etter, vennligst prøv igjen med stedsnavn. Leter du etter en dørmatte ? Vi har mange ulike dørmatter av høy kvalitet til en lav pris. Velkommen til Trademax. De kan fås i en brun agtig farve og en grå.


Dørmatte grå

De holder sig pæne vask efter vask, så jeg er rigtig glad for dem. Den grå farve passer bedst til vores klinker i gangen- Selv uden hundehvalp vil jeg anbefale dem. Vi hjelper deg å spare penger på netthandel. Effektiv og komplett dørmatte.


Absorberende dørmatte som holder på smuss og fukt. Underside av PVC-fri gummi, som gjør at smuss og fukt blir i matten. Lettstelt Til daglig rekker det å enten riste eller støvsuge matten, men den kan også vaskes på 40° med vaskemiddel. Praktisk all round dørmatte , Lyseum grå i str. Ikke med skyllemiddel.


Dørmatte grå

Funksjonell matte for bruk i gang, kjøkken, ba stue osv. Matten er laget av et solid nylon materiale, og har antiskli gummi (pvc fri) på undersiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg