tirsdag 18. oktober 2016

Greige farger

Hvilke hvite nyanser passer til greige ? En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet. Våre beste gråbeige farger ! De gråbeige fargene blir nydelige med kalkmaling! Greige gir et varmere uttrykk enn grått men kjøligere enn beige.

Kort forklart har den de beste egenskapene til både grått og beige og er den perfekte bakgrunnsfargen til et lunt hjem. Altså de såkalte gråbeige tonene…muldvarp-tonene…de varme gråtonene…. Kjært barn – mange navn. Den gode sittekomforten innbyr til mange timer rundt spisebordet.


Fargen er verken helt grå. Greige är den perfekta kombinationen av grå och beige – och rätt matchad kan den lyfta ett helt rum. Vi har börjat ta steget från vita väggar och.

Kombinerer du den gylne hvitfargen med en greige gråfarge vil den virke rosa på grunn av rødtonen i gråfargen. Grøvle mener at litt av grunnen til at mange faller for greige , er at man kanskje har forsøkt seg med grå vegger når man etter hvert gikk litt lei av hvitt - men tenkt at fargen kanskje ble litt kjølig. Opprinnelig er de greige fargene tatt frem for å skape et kalkaktig og matt utseende på veggen. Finn produkt i denne fargen.


BEIGE, GRÅ OG GRÅBRUNE FARGER FOR EN NATURNÆR INTERIØRSTIL. Gi rommet liv ved å blande gammelt og nytt. Bena er i fargen gråeik Duke spisestuestol er trukket i slitesterk tekstil og lekre sølvnagler tilfører det lille ekstra. Greige er en farge som har ligget på radaren vår de siste 5-årene. Lar oss påvirke av trendy interiørmerker - For meg er dette Ferm Living- fargen over alle, forklarer Grøvle om fenomenet greige.


Louis vingestol finnes også i flere farger og vi har også andre flotte spisestuestol modeller. Disse kan du se her: Spisestuestoler. Stolen kommer ferdig montert.


Her kan du se flere andre stolmodeller i vårt sortiment. Det øverste soveromsbildet er et illustrasjonsbilde av en greige - farge. Håper du finner din favoritt!

Den skal ikke benyttes til de såkalte greige fargene, eller de kjølige, nøytrale gråtonene. Litt gulere enn Egghvit. Dette er fargen ferdigmalte lister, dører og vinduer ofte leveres i som standard.


Står fint til en mengde farger med gulaktige, varme undertoner. Når denne settes sammen med rødlige farger vil det rosa trekkes noe mer frem. Unngå Bomull og Egghvit her.


En dus greige farge med klare røde undertoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg