tirsdag 18. oktober 2016

Gjøco husmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.


Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter.

Gjøco - Oljemaling L. Herregård Maximal har vært testvinner i de siste. Slitesterk og værbestandig oljemaling med høy glans. Benyttes på trykkimpregnert og ubehandlet treverk som er grunnet, tidligere beiset, dekkbeiset eller malt underlag. Kan også benyttes som toppstrøk på stål og andre metaller.


Effektiv mot svertesopp. Husmaling : Tre produkter er så dårlige at du frarådes å kjøpe dem Svensk test avslører så store svakheter ved malingsprodukter at de advarer forbrukere mot å kjøpe dem.

TEST AV MALINGSPRODUKTER: Svenske Folksam langtester holdbarheten på beis- og malingsprodukter over to år. Fraråder kjøp av populær husmaling. For første gang har vi også sammenliknet priser og ser tydelig at dyrest ikke alltid er best, sier Folksams holdbarhetssjef, Karin Stenmar.


Stor test av husmaling. Det er ikke bare det umiddelbare resultatet som teller. Hvilken maling holder seg best over tid? En grunning skal både beskytte trevirket mot fuktighet og sopp, samt at den skal gi et godt underlag for videre behandling. Det anbefales ikke å bruke fortynnet maling som grunning.


Vi anbefaler Gjøco Oljegrunning som er skreddersydd til grunning av utendørs trevirke. Den kan du få både i klar, hvit og trefarget utgave. Gjøco Maximal husmaling fra Torvikbukt er vant testen i Skandinavias største malingstest, den såkalte folksamtesten. Men etter flere år med nedgang, øker salget i. Husmaling Malermester Ole Andreas Klaveness som er oppvokst i Holmenkollen i Oslo, hoppet av revisorstudiet i sin ungdom og begynte i malerlære som 25-åring.


Tilgjengelig i og liter. Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 1 opp i vann. DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste husmaling noensinne som holder lengst!

Malingen er formulert på en helt, unik Extreme-teknologi, som gir overlegen beskyttelse uansett vær. Mesternes husmaling , Drywood Ifølge ifi. Dersom den gamle malingen sitter godt på fasaden, men ser blek og skjoldete ut, kan det holde med ett strøk for å gi et helt nymalt utseende. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg