mandag 10. oktober 2016

Kokkestua hadeland glassverk

Kokkestua hadeland glassverk

Finn Glass Fra Hadeland. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. I Kokkestua serverer vi varme og kalde lunsj- og middagsretter, og menyene er basert på populære, norske mattradisjoner. Bakeriet byr på nybakte bakervarer i alle varianter, foruten et stort utvalg påsmurte sandwicher og baguetter.


Alle våre lokaler ligger i historiske bygninger med kapasitet fra til 1personer innendørs, og vi har et flott parkanlegg egnet for større arrangementer i sommersesongen. Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv. Hadeland Glassverk har et fint utvalg møterom for kurs og konferanser. Vi knytter bånd til tradisjoner på Hadeland og serverer tradisjonsrike retter i Kokkestua i sesong og selger mat fra småskalaprodusenter i Høvdinghallen gjennom hele året.


Ta med deg familie, venner og naboen og smak på julens tradisjonsrike mat. Restauranten Kokkestua , Bakeriet og Vaffelhuset er blant serveringsstedene som tilbyr mat på området. Kort avstand fra leden.


Kokkestua hadeland glassverk

En førstesorterings Konjakkpipe koster kr 69- og leveres i gaveeske - PERFEKT som julegave! Vi trekker en vinner allerede fredag 29. The Kokkestua Restaurant offer lunch and dinner, hot or col, based on traditional popular Norwegian cuisine. The Bakery offers a variety of freshly baked brea pastry and a wide selection of topped sandwiches and rolls. Ditt søk på hadeland glassverk ga personer og du har nådd slutten av listen.


Vi vil spandere lunsj på to personer i Kokkestua ☺ Hvem ville du ha tatt med deg? Kokkestua Kokkestua offers food of the highest quality, and caters for small and large functions. Midtre Olimb gård frakter dyrene opp og ned hver eneste dag.


Barnas favoritt, Barnas Bondegår kommer tilbake, og det blir hesteridning, saueklipping og mange fine gårdsdyr å både se og klappe på. I Glasshytta kan du både blåse og sandblåse ditt eget glass. På jakt etter julestemning? På Galleriloftet er det pepperkakeutstilling.


På julekuleverkstedet kan barna male sin egen julekule i glass. I bakeriet er det deilig julebakst, kakao med krem, gløgg og julete. Denne ekstrahjelpen er det ungdommer som står for. På Kokkestua - Det varierer hvor mye det er å gjøre her, forteller Thea Pedersen Ballangrud (19).


Kokkestua hadeland glassverk

Glassverket har jo noe å by på året rundt, men på hverdagene stenger det jo så tidlig at det er ikke mulig å ta turen da. MEDLEMSTUR TIL HADELAND GLASSVERK I DESEMBER. Her blir det julestemning med omvisning, juletallerken med dessert og kaffe, og selvfølgelig muligheter for en god handel. Ett toppen ställe att spendera ett par timmar.


Jazz, Manhatten og Home Again. Mandag til og med onsdag: Åpent fra kl. Velkommen til omvisning i Glasshytta.


Her blir dere tatt i mot av en guide og får en spennende vandring i historie og kultur. Hjemmelaget julemiddag med dessert og kaffe i Kokkestua. Tilbakemeldingene fra de heldige vinnerne har vært fantastiske, så vi er meget tilfreds med leveransen Nils I.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg