torsdag 13. oktober 2016

Borddekking slik dekker du på perfekt

Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Nordens største utvalg! Bitene limes sammen med forskjøvede hjørner slik at det brune kommer til sin rett. Skriv så på gjestens navn med sølvtusj, lag hull med hullemaskin og bind den på grenen med grov bomullstråd eller annet garn. Bruk det du har Det er ikke nødvendig å anskaffe et helt nytt servise for å dekke bordet på en ny og spennende måte.


Mange begynner dagen med en sjampanjefrokost, og til en slik samling er det hyggelig med litt ekstra fin borddekking. Men det trenger ikke å bety at vi absolutt må pynte med flagg og dekor i rødt, hvitt og blått. Det er like vakkert å spille på de fargene du allerede har hjemme, og dekke et innbydende bord med utgangspunkt i fargene rundt.


Slik dekker du bordet til jul på ulike. Da er den rustikke stilen hos Bohus perfekt for deg. Borddekkingen er litt. Trenger du inspirasjon til borddekking ? Hvis du skal ha et ekstra fat til brød eller salat setter du det til venstre for kuverten.


For å være sikker på at gjesten får servert varm mat anbefales det å varme tallerkenene. Bestikk i riktig rekkefølge. Det vil si at det bestikket man skal bruke til forretten ligger ytterst. Dekk bordet med stil og personlighet Skal du dekke bordet til fest? Her kommer noen enkle råd og tips som kan inspirere om du skal dekke bordet til en bursdag, eller om det er en konfirmasjon eller kanskje en sommerfest.


Når det gjelder blomstene på bordet, så er det ingen regler, her er du fri til å være kreativ. Bruk litt tid på å finne frem det du ønsker å bruke,. Sølv er antibakteriellt og egner seg derfor perfekt som serveringsdeler. Enkel og lekker borddekking.


Legio Nova sklir perfekt inn i norske hjem. Perfekt til å legge på festbordet til både jul og nyttår. Bleknede kongler kan bli til vakker bordpynt. Det er enklere enn du tror å lage vakker hvit farge på konglene, og oppskriften kan du se her.


Alt du trenger er vanlig klor, og en glassbeholder du legger konglene i. Har du en hvit festduk og hvite linservietter kan bordet dekkes til enhver fest. Her viser vi hvordan du med et nøytralt utgangspunkt kan dekke bordet på mange forskjellig måter. Vi brukte nøytral festduk og linservietter i hvitt sammen nøytralt servise, og dekket ti ulike kuverter. Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum.


På dette bordet i blå nyanser er det flere ideer til hvordan du kan dekke kreativt med enkle grep. Legg for eksempel merke til hvordan servietten og bestikket er. Glem derfor alt om regler, og dekk bordet på din egen måte.


Start med høstblader og gresskar. Du kommer langt med en base av gresskar og høstblader. Har du noen fine gardiner i lin eller bomull kan du legge på disse isteden, tipser Andersen, og stryker ut rynkene med hånden etter at hun har lagt dukene på bordet. Sett stemningen i hodet ditt først.


Før du skal dekke et festbord er det lurt å prøve å se for deg hva slags atmosfære du vil skape. Vent til stekepanna er ordentlig varm før du legger i kjøttet. Du bør bruke ei god stekepanne som er rett i bunnen, og ikke bulkete. Løvold holder en knapp på den gode, gamle jernpanna, fordi den holder godt på temperaturen og gir stødig og fin varme.


Likevel er det noen få retningslinjer som bør ligge til grunn på ethvert festbord dersom du ønsker å gå den tradisjonelle veien. Under ser vi på noen av tipsene, slik at du har mer kunnskap om dette når du skal dekke et bord. Dymoremsene kan også klistres rett på stolen. I stedet for gavebånd på pakkene har vi klippet remser av innpakningspapiret som er festet med dobbeltsidig tape. Dekk i høyden ved å sette et eggeglass opp ned mellom kuverttallerkenen og middagstallerkenen.


Tenk gjennom hva slags tema du ønsker på bordet,. I en perfekt belyst,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg