onsdag 26. oktober 2016

Fruktskål

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi gjør vårt beste for å kun sende deg inspirasjon og tilbud som vi tror vil interessere deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.

Se julegavetipsene våre for store og små. Fruktskål Sølv zolotnik. Oval form med hanker. Rik gjennombrutt og prget dekor med motiver av vinløv og druer.


Er du ute etter en fruktskål , fruktkurv eller fruktfat er det her du skal lete! På jakt etter nytt kjøkken? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken.


Vi har mange stiler, farger og løsninger.

Sammenlign priser på Alessi Cactus! Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Særdeles rik relieffdekor på fanen, med tre ovale medaljonger. Sekspas, likeknekket form med hamrede flater. Inskripsjon under bunnen.


Kundeavis - Europris AS. Vi i Norway Designs ønsker å skape en vakrere og smartere hverdag der vi omgir oss med ting av betydning. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Stort utvalg på nett og i butikk. Her får dere omtrent gram per barn.


Topp havregrøten, server ved siden. Den sterkt uttrykksfulle utformingen av dette objektet forbedrer vært rom der det vises. Perfekt for frukt, brød eller bare som pryd.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen. Tidlös fruktskål i högglanspolarat stål designad av Ufficio Tecnico Alessi. Passar utmärkt att ställa fram i köket.


Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design.

Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet. Elegant fruktskål som finnes i flere ulike stilfulle utførelser, rustfritt stål, svartlakkert stål samt rødlakkert stål, og finnes i to ulike størrelser. Serien Mediterraneo er en klassisk serie som har en utrolig vakker form. Et stilrent bestikk fra det kreative RAW-konseptet. Fremstilt av rustfritt og fås i to farger.


Dette sorte bestikksettet er sort som natten. Bjørk elsket det litt røffe og rustikke og var konstant på jakt etter ting som kunne passe inn i hennes rustikke komposisjoner. Stor tallerken i massivt tre. Kan brukes som fruktskål eller kakefat.


Tåler ikke maskinvask. Les mer om vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg