torsdag 27. oktober 2016

Blomsterkasse stål

Finn de beste prisene på nettet. Hjul og ben er testet hos Sintef for trykkbelastning på opp mot 1kg. Panelene kan leveres i rustfri galfan, ubehandlet rust ( stål ) og hvit eller sort lakk. Flere modeller kan utstyres med bunn og hjul eller ben for å beskytte underlaget.


Produktet er designet og produsert i Norge. Blomsterkasse i stål.

Cortenstål er hardere enn normalt stål , og det ruster flott til en litt rødlig farge. Du kan sette sammen din egen kassen, ved å bestille sidene i de lengdene du ønsker – da får du en blomsterkasse akkurat etter dine mål og ønsker. BEDD plantekasser og høybed i stål , kan enkelt kan settes sammen på spennende måter. Egnet for balkong, terrasse og hage. Norsk design og produksjon - og 10.


En blomsterkasse er et tilbehør som virkelig kan endre utseendet på uteområdet ditt. Du får dem i sort og hvit, og i rustfri tt stål (galfan). Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Du trenger ikke å ha en stor hage for å få vakre blomster. Alt du trenger er en veranda eller en trapp der du kan plante i krukker. Har du et gelender, kan du pynte det med en blomsterkasse , og du kan selvsagt feste blomsterkasser under vinduene.


Dette gir deg mulighet til å dyrke urter, blomster og til og med grønnsaker. Denne plantekassen av metall vil være et perfekt valg for hobbygartnere som ønsker å dekorere hagen. Den er laget av kraftig galvanisert stål , og er værbestandig og derfor veldig p. Din handlekurv vil bli lagret og du får en link.


Du, eller noen med linken, kan bruke den til å hente din handlevogn når som helst. Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten. Kan suppleres med ASKHOLMEN espalier.


Bruk VÅRDA trebeis for utendørs bruk, for å beise møblene på nytt. Vedlikeholdsfrie blomsterkasser. Store og romslig plantekasse gir gode vekstvilkår. Vi har frittstående og robust blomsterkasse i cortenstål, i aluminium, i rustfritt stål.


Kassene kan lages i CorTen stål , varmgalvanisert utførelse eller pulverlakert i et utalg av farger. Og selv om tre råtner, kan kassene holde i minst fem år hvis du fôrer dem med plast slik at jorda ikke kommer i kontakt med treet. Plantekasser laget av stålplate med enkel sylindrisk eller firkantet form, tilgjengelig i forskjellige størrelser.

Utstyrt med en plate i bunn for å regulere skråningen. Hver blomsterkasse kan leveres med plater av rustfritt stål som kan brukes til navneskilt. Plantekassen har et enkelt, men praktisk design som vil gjøre en flott tillegg til uteområde.


Plantekassen er dyp og bred nok til å holde mye jord og gir god plass til planter, grønnsaker, urter og. Fyll drenerende masse over hele denne duken. Et godt og jevnt fordelt lag.


Hvor god drenering du ønsker avhenger av dine planters behov for drenering og høyden på din blomsterkasse. Vann jorden godt mens du fyller kassene med jord. Selges uten jord og planter.


Se video trinn for trinn hvordan du støper eller snekrer din hjemmelagde blomsterkasse. DIY- blomsterkasse av betong eller restematerialer setter et personlig preg på uteplassen. Og du får kassen i akkurat den størrelsen du selv ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg