tirsdag 11. oktober 2016

Superjenter

Superjenter

Den funksjonen hindrer våre annonser fra å lastes inn. Annonsene er det vi i TV2. TV Sumo: De er unge og ambisiøse. Møt seks unge mennesker som har valgt sin egen vei. De har alle store planer og de gjør alt for å oppnå drømmen.


Jentene er uvenner på grunn av noen bilder som er lagt ut på Instagram. Følg serien på nrksuper. I denne serien møter vi flere av Norges beste. Italias superjenter leverer i mix stafetten.


Liza Vitozzi og Dorothea Wierer har gjort en rekke sterke stafettetapper denne sesongen. Norsk nettdramaserie. Filmene fra siste uka på Jenter.


Hele dramaserien - dag for dag - på nett: nrksuper. Superjenter besøker den nasjonale langrennsåpningen på Beitostølen. Glade fotballjenter etter to sigrar i årets Norway Cup.


Skarphedin fotball sitt jentelag Jhar fått ein pangstart i årets Norway. Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto – ble mangemillionær. Torsdag starter VM i skiskyting i Østersund og totalt skal det avvikles tolv øvelser før VM avsluttes neste søndag.


Superjenter

I dag er det mix stafett. Marit Bjørgen tok gull, Therese Johaug sølv og Heidi Weng bronse på kvinnenes 15-kilometer i VM. I tillegg sikret Kristin Størmer Steira seg fjerdeplassen foran.


Verdens beste jenter - gratulerer! Det var ikke bare dere som felte gledestårer i går! Med kan du se populære videoer, kose deg med favorittmusikken din og laste opp ditt eget innhold – og du kan dele det med familie, venner og hele verden. Trygghet, respekt og ydmykhet. Se Christine Hagatun fra Voss Taekwon-Do klubb i TV-serien “ SUPERJENTER ” som går på TV2.


Superjenter

Informasjon om laget, med terminliste, resultater og funksjoner. Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Der åpnet det seg en verden av. Her er Trys superjenter Karin Lund og Janne Brenda Lysø har til sammen vunnet de syv siste Gullfisken-konkurransene hvorav de fire siste for Try Reklamebyrå.


New news title LERØY ER MED VIDERE! Lerøy har signert en ny avtale med Bergen Cup for de seks kommende årene, o. Frams 13-årsjenter knuste svenske Films SK i finalen i Storsjöcupen. Til slutt ble det seier 4-til Skatvals-jentene. De betegnes som det mest talentfulle håndball-laget på Frøya på lang tid.


Une Kvelvane gikk på lag sammen med Malin Bergtun (Kvam) og. Hamnas superjenter Disse seks Hamna-jentene mener seirene kommer etter hvert – så lenge man har det gøy. HAMNA-JENTER: Bak fra venstre: Susanne Fagerelv, Emma Isaksen, Maja Ulriksen, Synne Kvernberg og Frida Isaksen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg