onsdag 23. mars 2016

Jotun lady sens

Merkevarene til lave priser. SENS - Trygg fra første strøk. Malingen inneholder ingen løsemidler og avgir ingen skadelig avdamping.


Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring. Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt.

Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. Har du spørsmål om våre produkter kan du chatte eller sende melding til våre maleeksperter på jotun.


Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Innendørs, 2. Nå er det nye fargekartet fra LADY lansert.

Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. LADY Wonderwall silkematt (glans 10). På denne siden vil du få.


Lady Balance gir deg vakre, matte vegger og godt inneklima. Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. JOTAPROFF AquaTech 6. Lady Interior Finish gir et pent panel helt enkelt. Spesialtilpasset for maling av panel og paneltak.


Malingen gulner ikke, lukter minimalt og du kan male to strøk på én dag. LADY Minerals er en kalkmatt mineralmaling som gir vakre vegger med kalket overflate og unikt fargeuttrykk. Riktignok har malingsserien fått forbedrede produktegenskaper som har god effekt for innemiljøet, men i tillegg får du bedre fargeutvalg og bedre påføringsegenskaper. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk.


Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.

Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Hele 1interiørfarger er nøye håndplukket og gruppert slik at du enkelt kan finne passende kombinasjoner. Fargene i dette fargekartet er nøye utvalgt og gruppert slik at du enkelt kan finne passende kombinasjoner.


Et nytt emballasjedesign fra Metro Branding skal revitalisere Jotun Sens. Designet skal skille seg tydelig ut og oppnå en enda sterkere impact i butikkhyllene. Køb Jotun Lady Maling online på Malgodt.


Jotun Lady har unikke egenskaber, garanti for dækkeevne og bedste kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg