fredag 25. mars 2016

Lome lykt

Se vårt utvalg av lommelykter på lager. Vi har blant annet led lommelykt. Handle enkelt på fjellsport. Her kan du gjøre årets kupp! Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet.


Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Supereffektiv USB-ladbar lommelykt for hverdags- og yrkesbruk. Enten du ønsker en lykt når strømmen går eller du trenger å lyse opp stier og veier på tur finner du lommelykter hos oss. Kjøp i butikk eller på XXL.


Legg til i innkjøpslisten. Ikke gå glipp av gode tilbud! Før lommelykten hadde man enten parafinlamper eller stearinlys, og vi er vel alle glad for at den tiden er over.


Finn din lommelykt i dag.

Lysfluks oppgis i lumen, en standard for å beskrive hvor mye lys. LED-versjonen av Maglite D-cell. Endre lysstrålen fra punktstråle til bred stråle ved å dreie på lampehodet. Selvrensende trykknapp. Velkommen til NetOnnet!


Lommelykt med zoom og innebygget nødhammer. Trenger du en lommelykt til hytta eller redskapsskuffen? Det er kjekt om lommelykt , GPS, hodelykt, batterikassett til jaktradio osv.


Lysstyrke er ikke alt: Skal du bruke lykta mest inne i telt eller til arbeidslys på en armlengdes avstand betyr god spredning av lyskjeglen like mye. Gode priser hos Milrab. LED lommelykt og hodelykt i alle størrelser og styrker.


Alt fra proffe politi- og redningslykter til smarte små lommelykter til privat bruk. Nitecore CUer perfekt for dørvakter, hotellpersonale og de som skal drive jakt og etterforskning. En lommelykt er godt å ha i mørket. Hvilken lykt som passer til deg avhenger av dine behov.


Når mørket faller og det blir vanskelig å se gjør en lommelykt hele forskjellen. Uansett om du trenger en enkel hodelykt til løping, en mer avansert hodelykt til orientering eller en billigere lommelykt så har vi et vidt spekter av ulike lysstyrker og merker. For deg som jobber i mørket har vi flere kraftige lommelykter som holder lenge.

Det spiller ingen rolle når, hverdag, hobby eller i yrkeslivet. Du kan også være interessert i. Ledlenser TT lommelykt. Blocklite 9V lommelykt , er en liten smart lommelykt som du setter på et standard 9V batteri. Det lyser med styrker, fra eller LED. Denne utmerkede LED UV-lykten blir ofte brukt av kassabetjening, dørvakter, politi og andre sikkerhets- og kontrollarbeidere som jobber med å identifisere.


Slik betaler du : 01. Også større lyskilder bygget etter samme modell (stavlykter), er kjent som lommelykter. Bruksområdet er primært å gi lys mens man beveger seg på mørke steder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg