torsdag 31. mars 2016

Cortina bil

Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Stor takk til Terje Kasserer som nok en gang har holdt i trådene og tatt ansvaret for Dugnadsredaksjonen i styret.

Vi håper dere medlemmer setter pris på denne nye utgaven av klubb-bladet! Cortina Mkmed modifisert motor ønskes kjøpt. Søker et rustfritt karosseri, som i tillegg er pen både i interiør og eksteriør. Rett pris betales for rett bil. Kontakt meg gjerne på mail: rune.


Den var laget i England og i New Zealand. Ford Norge førte en stor markedsføringskampanje i forkant av Scheas debut i bilen. De kalte den Norges raskeste bil og frontet Schea i alle sammenhenger de overhodet kunne.

Vi tar din sikkerhet på alvor. Lotus cortina var bygd på en ford cortina mki og var en veldig populær bil innen motorsport i hele europa. Trykk på odden øverst i annonsen og få tilgang til. Bestill din flyreise nå! Sverige måtte se seg slått enda en gang i kampen om å få arrangere OL.


Torget Til salgs Utstyr til bil , båt og MC Bildeler Bildeler. Det er en utrolig fin bil å kjøre. Det må ikke kopieres de viste data, og særskilt ikke hele databasen. Her ser du hvilke felger vi har til din bil ! Du finner felgen du liker best - vi garanterer at den passer.


Dina senast besökta bilar: Ange ditt registreringsnummer. Innlegg om lotus cortina skrevet av Stein Inge Stølen. Denne gangen har vi ikke bare en, men to herlige biler på lur. Dette var drømmebiler i sin tid. Det setter Ford i en spesiell posisjon som mange andre merker ikke har, – nemlig historikk.


Er det i tillegg en GT-modell, blir ikke saken akkurat dårligere. Med tidsriktig rally-tilbehør vekker den akutt ha-begjær hos middelaldrende guttunger. De som var barn og unge på 60- og 70-tallet.

Bilen hadde en mer moderne stil, og var tilgjengelig som en 2-dørs Anglia og en 4-dørs Ford Prefect. I løpet av denne perioden var den gamle Angliaen tilgjengelig som 103E Ford Popular, utropt som den billigste bilen i verden. Stasjonsvogn-utgaven var ikke fullt så vanlig, men var like herlig som sedanen. Vi har et stort utvalg kvalitetsdeler med lave priser til FORD CORTINA med de beste garantiene.


Vi har enestående års garanti, fast fraktpris på kr og lynraske leveringer. Vi har en stor katalog med utvalg fra verdens ledende produsenter til din FORD.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg