mandag 7. mars 2016

Sigural

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Sigural lagres frostfritt og utilgjengelig for barn.


Sigural

Lagres i henhold til lov om brannfarlige varer. VIKTIG å lese brukerveiledningen godt før du starter å male. Den er utviklet for sterkt belastede gulv, som garasjer, kjellere, lagergulv og industrigulv. Malingen har en meget god slitestyrke, og er kjemikaliebestandig.


Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Giver ikke lugtgener og yder en meget god beskyttelse mod mekanisk slitage, van olie og kemikalier. Scanox Meny Hovedmeny. Et godt gulv er mye verdt.


Sigural

Spesialmalingen gir meget god beskyttelse mot mekanisk slitasje, vannsøl, oljer og kjemikalier, og er velegnet til så vel bolig og garasje som til industri og landbruk. EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke. En 2-komponent klar grunning med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet.


Dette produktet har fremragende slitestyrke og kjemikaliebestandighet. Det er slitesterkt, lett å vaske og egnet i både kjøkken, verksted og stue. Syrevask gulvet, sparkle eventuelle sprekker og sår med sementsparkel og påfør så strøk. Vær nøye med blandingsforholdet. Rimelig, lettvint og holdbart.


Dermed holder et 5L-spann til ca. Husk å bestille tynner, ca. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Produktet består av en pigmentert herdedel og en eposydel som blandes sammen.


The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Specialfärg för hårt belastade betonggolv. Finns i Silvergrå, Skygrå, Varmgrå och Stålgrå. Epoxybasert gulvmaling, linjemerking, 1- og komponent. Mikroperler, støvbindere, og oljerens.


Alt av utstyr til å utføre jobben. Se vårt utvalg i dag! Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft.


Norsk Epoxy er ledende i Norge på installasjon av herdeplastgulv og betongsliping. Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg