fredag 18. mars 2016

Lady farger

Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bli inspirert og finn din favorittfarge, som passer til akkurat deg og ditt.


Uansett – et godt sted å begynne er hjemme i egne omgivelser. Det handler om å skape rom for gode opplevelser og balanse. Farger til både interiør og eksteriør.

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. Dette ønsker vi å støtte opp om med våre farger.


Forsiden av det nye fargekartet. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! Med vår erfaring og med autoriserte konsulenter og montører kan du føle deg trygg gjennom hele prosessen.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Ta kontakt for en hyggelig og kostnadsfri befaring hjemme hos deg.

Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Kjøp på nett eller i butikk. Jotun Lady har delt fargekartet inn i tre trendtemaer: Nordic Living, Urban Living og Continental Living.


I paletten Nordic Living finner vi naturvennlige, rolige farger. Resultatet er et splitter nytt fargekonsept kalt IDENTITY, lansert under merkevaren LADY her i Norge. Tiden hvor vi valgte farger og innredning som statussymboler er forbi. Nye farger til grunnmuren. For å kunne gi komplette fargeanbefalinger til sine mest populære utefarger, har Jotun utviklet helt nye farger for grunnmuren.


De beste grunnmurfargene vises også i fargekartet. Grunnmuren bør males i en farge som gir huset en forankring i grunnen den står på, og som komplementerer husets hovedfarge. Fargene, preget av rødt, blått, grønt og gult i dype, dempede og gylne nyanser – er designet for å uttrykke en optimistisk fremtidsro.


Fargene gir et utall harmoniske kombinasjonsmuligheter. LADY Minerals Revive påføres med rull og jevnes ut med en sparkelspade. Resultatet blir vakre, mineralske vegger med unikt fargeuttrykk og taktilitet. Hele prosessen gjøres raskt på et par dager!


Se hvordan du gjør det her: Finnes i mange Lady farger. Fargekartet som nå lanseres byr på helt nye LADY-farger. Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og skaper helt unike atmosfærer.

Se våre favoritter her. Jotun fargekart Lady Sens våre vakreste farger. Jotun gir og en oversikt over produktene sine. En festaften i magiske farger - Lady Inspirasjonsblogg.


Finn en eller flere av dine favoritt farger , og test dem på veggen før du kjøper maling til hele rommet. Bestill blant våre fargekart for innemiljø. Smart, og av og til helt nødvendig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg