onsdag 16. mars 2016

Butinox dør og vindu

Vi leverer noen av markedets beste vinduer og dører til svært gode priser. Sjekk utvalget og kampanjetilbud her! Fakturabetaling eller handlekonto?


Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Malingen gir husets mest utsatte detaljer en ekstra robust overflate.

En utvendig dør og vindusmaling som gir en ekstremt holdbar malingsfilm som beskytter og forskjønner ditt hus på den absolutt beste måten. Fargen holder seg hvit. Benyttes som mellom- og toppstrøk på panel, dører, vinduer, lister og innredninger. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Lister og Karmer,.


Produktet inneholder filmkonserverende midler mot svertesopper og alger. BUTINOX FUTURA DØR OG VINDUSMALING. Dokumentert beskyttelse mot råte.

Spesielt beregnet på høvlet treverk. Elegant, lettsrøken, halvblank spesialmaling for dør og vindu. Kan blandes imange farger. Vi kan levere alt av innerdører til lave priser! Vi har også et stort lager av mange forskjellige typer dører og størrelser.


Her rekker du strøk på en dag. Hvis du vil ha sterke farger er Quick Bengalack løsningen. Den kan også brukes på jern og metallflater som eksempelvis takrenner. Malingen er spesielt egnet på høvlet treverk som eksempelvis vinduer, dører, staffasjer, hagemøbler, gjerder og andre detaljer utendørs.


Mellom hvert lag pusser man med et fint slipepapir, tørk bort støv med mikrofiberklut. Mal mellom bordene og over bordene med en pensel på forlengerskaft. Spesialmaling til dør og vindu med års skriftlig garanti på farge og.


SPESIALMALING FOR DØR OG VINDU. Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking. Forskjell på vindu , fals, kant og lister?


Vindu er karmen rundt selv glasset (bevegelig del).

Falsen og kanten sitter fast i husveggen. Kanten omrammer nærmest glasset. Ofte er falsen malt, men ikke den innerste kanten, i den tro at her må det luft til. Det er feil, for malingen sørger både for lufting og beskyttelse. Som HSt sier ville jeg grunnet først, og etterpå male det som vender ut med dør - og vindusmaling.


Sider som vender inn tas gjerne med Lady. Husk at når vinduer er åpnet (utadslående) så strykes den del av karm, som vender utover, med dør - og vindusmalingen. Butinox har jeg selv brukt med god erfaring. All utemaling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge.


DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Når du velger en maling for vinduer, dør og detaljer fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. Eksteriørmaling Optimal vindu og dør hvit 68l Jotun 25- per box Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg