fredag 4. mars 2016

Paspatur clas ohlson

Handle på nett eller besøk nærmeste butikk! Om inte är så har du kommit rätt. Här hittar du allt från tomtar och snögubbar till all julbelysning du kan tänka dig. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Clas gir års garanti. Her har vi samlet ulike produkter som fungerer som tilbehør til kameraer og fotografering, for eksempel rengjøringssett for kamera og optikk. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har en passepartout til alle anledninger! Som du ser ovenfor er det mye å tenke på når man skal velge hvilken type passepartout man skal kjøpe. Den koster vel bare et par hundrelapper. Tror ikke det er mulig å skjære noe ordentlig og pent med den, selv om man måtte være aldri så trent og dyktig.


Passepartout kan du lage selv, men det krever både spesielt verktøy og tilgang på papp. Det kan jo være en ide å kjøpe inn dersom du har planer om flere rammeprosjekter. Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman aukkopahveja.


Sadoittain värivaihtoehtoja jopa mittatilauksena. Nopeat toimitukset, mahtavat hinnat ja henkilökohtainen. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i. Rammer og fotorammer.


Stort utvalg av plakatrammer. Plakatrammene leveres i en rekke formater. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.


Decorativ har et av landets bredeste utvalg av kunstutstyr. Vi er grossist og selger hovedsakelig til butikker med fysisk utsalg. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen.


I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg