fredag 4. mars 2016

Holmegaard design

Holmegaard - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn laveste nettpris her. Den store klokken er perfekt til å pynte vinduet i julen. Maria Berntsens ‘ Design with Light’-lanterner i klart og frostet glass er skapt til å kaste et spesielt lys over dine omgivelser, uansett hvor du plasserer dem.


Holmegaard design

Med glass og kjernelær har serien et rent, skandinavisk uttrykk og fungerer som en mobil lyskilde året rundt. Vanlig pris: kr 1900. Special Price kr 1615. We work with some of the best glass designers, who experiment with technique, form and materials.


This in unique design that reaches into the future. GLASS OF HIGH QUALITY. Sammenlign produkter. Med det klare glasset og hanken i naturlær som en fin detalj er serien blitt et godt eksempel på den skandinaviske designtradisjonen. Designet er en moderne og skandinavisk versjon av den klassiske kammerlysestaken.


Holmegaard design

Bruk Design with Light XL-lanternen hele året. Til sommerkvelder på terrassen, til dekorasjon på trappen som velkomst til gjestene dine - og som en stilfull juledekorasjon tilsatt et par kongler, gran og kanelstenger i bunnen. Fri fragt, gratis retur og fuldt sortiment. Levering 2-hverdage. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Kjøp på nett og få rask levering. Med glas og kernelæder har serien et rent, skandinavisk udtryk og fungerer som en mobil lyskilde året rundt. Vi har et bredt utvalg glass, du finner blant annet klassikerne Idéelle og Fontaine, i tillegg til nyere favoritter som Cabernet, Cocoon og Perfection. Lanterne i munnblåst glass fro bruk inne og ute, passer like godt som gulv lanterne under mørketiden som på bordet i hagen om sommeren. Stemningsfulle og elegante.


Det kommer årlig en ny kolleksjon med glass, blant annet vannglass, drammeglass, hotdrinkglass, skåler og julepynt. Jette Frölich, som er kjent for sine flotte papirklipp. Vi arbejder med nogle af Danmarks bedste glas-designere, som eksperimenterer med teknik, form og materialer. Design , der ikke kun er smukt at se på, men som er skabt til at blive brugt i en moderne hverdag.


Mød alle designerne nedenfor. Skjenkelinjen i Tom Nybroes Perfection-serie går som en rød tråd gjennom seriens glass og gir en strømlinjet borddekking. Det romslige vannglasset på 33.


Holmegaard design

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Hun har hentet inspirasjon fra forskjellige blomster og julepapirornamenter, noe som har resultert i små, røde hjerter rundt klokkens snøfnugg. Klokken er av klart glass med detaljer i gull og rødt.


De elegante flytende linjene er bevart i den maskinproduserte versjonen av glasset. HOLMEGAARD LYKT MED HANK DESIGN WITH LIGHT KLAR 29CM. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Holmegaard design

Find en komplet oversigt nedenfor over alle vores serier, der både omfatter drikkeglas, boligartikler og julepynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg