torsdag 24. mars 2016

Drygolin ultimat pris

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. DRYGOLIN Ultimat husmaling. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet.


Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været.

Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


På lager i disse byggevarehusene Du. Malingen er enkel å påføre og har gode heftegenskaper. Ultimat har vesentlig kortere tørketi noe som muliggjør to strøk på samme dag. Velegnet for takrenner osv. Den har suveren heft og finish.


Tørker raskt - strøk på en dag. Ekstremt værbestandig beskyttelse. Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst mulig.


Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag!

Extremt værbestandig beskyttelse. Jotuns beste utendørsmaling! En ny moderne oljemaling. God utflyt sikrer et jevnt og pent. Meget værbestandig beskyttelse.


Holder fargen lenge og har høy glans. Moderne vannavissende teknologi. Beholdning på nett er kun i fargen Hvit. Kontakt ditt varehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg